Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben, a saját csapdámba estem?
- Tudod, nem rég szakítottam a volt barátommal, akivel nem igazán működött jól a kapcsolatunk. Örülök, h elhívtál veled tök jól érzem magam.
Egy kis tanács: egy kapcsolat csak úgy nem megy, azért tenni kell, h jól érezd magad benne!
Nem is nőből lennél, ha nem lennél képes a legegyszerűbb dolgot is a végtelenségig bonyolítani.
Mondd neki, hogy valóban jó lenne elmenni valahová mert most szakítottál és kell egy kis kimozdulás, szeretnél újult erővel ismerkedni. Nagyon bonyolult ugye?
Azon meg ne agyalj, hogy mi férfiak mit gondolunk mert messze nem kombinálunk túl ennyire mindent. Elárulom a férfilogikát ebben a helyzetben: "Végre, a lány akire vártam felszabadult és el akar jönni velem valahová, remélem jó benyomást keltek és összejövünk", kb. ez fut végig az agyunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!