Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben, a saját csapdámba estem?

Figyelt kérdés
Egy futókörbe járok futni minden héten és ott volt van egy srác akivel mindig váltottam pár szót a suliról... Egyszer elhívott valahova,hogy együnk valamit (üzenetben) én ekkor elutasítottam,mármint konkrétan nem,csak amikor észrevettem az üzenetet már nem volt aktuális. De nem akartam tőle semmit. Nem rég volt egy futós program és én amúgy is mentem volna,de ő megkérdezte,hogy megyek-e mert mint kiderült az egyik ismerőse szervezte. Ott jól elbeszélgettünk baráti körön belül,majd ismét megkérdezte,hogy elmennék-e vele valamerre. Nekem akkor kapcsolatom volt,igaz,már tudtam,hogy nem sokáig és amúgy sem volt az az igazi... De mondtam neki,hogy barátom van és ezért nem,de beszélhetünk... Rá két hétre szakítottam a barátommal,de megegyezés volt inkább,mert egyikőnk se érezte amit kellett volna. A futóssal azóta beszélünk neten és ez is megeresített abban,hogy mindenképpen jó döntés a szakítás... Ő teljesen más. Szerveztünk egy közös programot is,de a futós gyerek még mindig azt gondolja,hogy van barátom és látom,hogy ez kicsit okoz kettőnk között valami falat,szóval minél hamarabb menni akar ha arra kerül a sor,hogy kettesben beszélgetünk a futás után. Szerintetek hogy mondjam el neki,hogy már vége az előzőnek? Nem szeretném ha azt gondolná,hogy én ilyen szakítok és megyek a másikhoz egyből típus vagyok és rá erőltetem magam :/,de az az előző kapcsolat már tényleg egy ideje lappangott és csak vártuk,hátha megjavul de nem. és most tényleg úgy érzem,hogy vele megvan és meglehet az a bizonyos érzés. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki? 21/L

2017. márc. 10. 20:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Szóval most kettesben megyünk majd egy programra, de ő még mindig abban a hitben van ,hogy nekem van barátom...
2017. márc. 10. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

- Tudod, nem rég szakítottam a volt barátommal, akivel nem igazán működött jól a kapcsolatunk. Örülök, h elhívtál veled tök jól érzem magam.

Egy kis tanács: egy kapcsolat csak úgy nem megy, azért tenni kell, h jól érezd magad benne!

2017. márc. 10. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is nőből lennél, ha nem lennél képes a legegyszerűbb dolgot is a végtelenségig bonyolítani.

Mondd neki, hogy valóban jó lenne elmenni valahová mert most szakítottál és kell egy kis kimozdulás, szeretnél újult erővel ismerkedni. Nagyon bonyolult ugye?

Azon meg ne agyalj, hogy mi férfiak mit gondolunk mert messze nem kombinálunk túl ennyire mindent. Elárulom a férfilogikát ebben a helyzetben: "Végre, a lány akire vártam felszabadult és el akar jönni velem valahová, remélem jó benyomást keltek és összejövünk", kb. ez fut végig az agyunkon.

2017. márc. 10. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
valahogy kotyogd már el neki hogy nincs pasid...
2017. márc. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!