Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nőnek soha nincs esélye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek soha nincs esélye a saját korosztályánal, mert minden férfi fiatalabbbat keres?

Figyelt kérdés
25 évesen nincs esélyem, hogy komoly kapcsolatra 20-25 közötti pasit találjak, ha mégis, pár év múlva ott fog hagyni egy fiatalabbért? Vagyis egy nő legyen akárhány éves, mindig csak idősebbeknél lehet komolyan esélye?

2017. szept. 14. 09:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én 22-24 ig keresek talán 25 is belefér 24fvagyok amúgy de jelengleg nem vagyok olyan àllapotban hogy legyen baràtnōm
2017. szept. 14. 09:48
 12/32 anonim ***** válasza:
De ha egyke lennék simán belemennék csak mivel én vagyok a legfiatalabb így azt akarom hogy a pàrom hozzám kapcsolódjon korilag is a legjobban a családomban
2017. szept. 14. 09:51
 13/32 anonim ***** válasza:
De belefer az egy èv
2017. szept. 14. 09:53
 14/32 anonim ***** válasza:
60%
Nekem tökmindegy, ha elmúlt 16 és nem múlt el 40 akkor jöhet.
2017. szept. 14. 10:06
 15/32 anonim ***** válasza:
24 vagyok, mindig velem egyidős párom volt (+/- 1 év), valamit nagyon rosszul csinálsz....
2017. szept. 14. 10:10
 16/32 anonim ***** válasza:

Én 24 évesen 18-24 között keresek partnert, nagyon max 26-ig mennék fel, ha annyira megfelelő a partner.

Vannak nők akik meg kifejezetten idősebbeket keresnek, 18 évesen min 30-tól.

Vegyes ki hogyan választ, milyen igényeket támaszt.

24F

2017. szept. 14. 10:16
 17/32 anonim ***** válasza:
83%
Ha ennyire le kell sarkítani, én inkább fordítva gondolom. Egy férfinek nincs esélye a saját korosztályában, csak a nála fiatalabbak között.
2017. szept. 14. 10:34
 18/32 anonim ***** válasza:
60%

Fiatal korban (16-20 év közöttieknél) pont a fiúk vannak "belekényszerítve" abba, hogy fiatalabb barátnőt keressenek, a társadalmi beidegződés miatt (a nők korábban érnek). A 18 éves lányok többsége nem fog komolyan venni egy 16-18 éves fiút, hacsak nem kirívó valamiben. Ebbe a fiúk bele is mennek, fiatalabb lányokkal ismerkednek (akiknek meg pont tetszik, hogy a fiú aki udvarol idősebb). A fiúk (férfiak) miért változtatnának ezen a "hagyományon" akkor, amikor már számukra kezd kedvező lenni?

Persze ez csak általánosságban igaz, egyénenként eltérő ütemben érnek az emberek, ezért lehetséges, hogy a férfi fiatalabb a nőnél, vagy akár jóval idősebb és mégis jól működik a kapcsolat.

2017. szept. 14. 10:43
 19/32 anonim ***** válasza:
Valamit tényleg rosszul csinálsz. Nekem általában fiatalabb párjaim voltak, mert ők jönnek be. No nem sokkal, 1-3 év, ami akár elhanyagolható is lenne. De gyakran próbálkoznak nálam jóval fiatalabbak is (19-20 évesek), holott 27 éves vagyok. Párom 25, 2 éve vagyunk együtt, és eszébe nem jutna elhagyni.
2017. szept. 14. 10:52
 20/32 anonim ***** válasza:
20%

A saját - vagy esetedben a fiatalabb - korosztályban található férfiak nyilvánvalóan a mentális korban hozzá közelebb álló nőket fogják választani.

A környezetemben levő fiúk 22 évesen kb 16-18 éves érettségi szinten vannak, a 22 éves nők pedig 25-30-as fejjel gondolkodnak.

Egy dolog a biológiai kor és másik dolog a mentális kor.

Persze ez alól vannak kivételek, de hogy a fiúk / férfiak később érnek ez tendencia.

2017. szept. 14. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!