Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet komoly kapcsolatra partnert keresni találni úgy hogy van 1 saját gyermek?
Magadhoz hasonlót keress , aki szinten elvált és gyerekes.
Fiatal gyermektelen nők nem igazán tolerálják ezt.
@1: a múltkor volt itt egy kérdés, hogy járnál e gyerekes emberrel.
A rugalmasan kezelő nők 99%-a mondta, hogy soha, a férfiaknál ugyanez kb 30% volt.
A "rugalmasan kezelő nők" gyermektelenek voltak nyilván. Én is elvált anyuka vagyok és számomra abszolút nyerő egy apuka. Társkeresőn legyél őszinte erről, és te is anyukákkal próbálj ismerkedni, ők nem fognak a gyerek miatt lepattintani. (más miatt lehet, azt nem tudom)
Nekem meg pont az volt a bajom, hogy apuka alig írt rám, mindig gyerektelen férfiak akik csak elviekben voltak rugalmasak gyerek ügyben, gyakorlatilag már nagyon nem.
Nekem két gyerekem van, az apjukkal nem vagyunk már együtt, viszont nem akarok még ismerkedni. De, ha majd oda jutok, nálam kizáró ok a gyermektelen férfi. Pontosan azért, mert fogalma sincs, hogy milyen gyermeket nevelni, nem olyan a tolerancia szintje, egyszerűen éretlennek tartom. Nyilván mindig van kivétel.
Ez az én véleményem, mielőtt bárki kígyót békát vágna hozzám.
Szia!
Egyik tippem a padaam.hu. Kimondottan elvált gyerekeseknek társkereső, volt onnan több randim, bár nem lett kapcsolat.
Élőben érdemesebb talán próbálkozni, mondjuk játszótereken, ha látod, hogy szingli az anyuka (esetleg finoman puhatolózni). Rengeteg szingli anyuka van, akik már feladták a társkeresést, de közben szeretnének komoly párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!