Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hol/hogyan találhatnék partnert komoly kapcsolatra? 21/F
Próbálom rövidre fogni, az egész ott kezdődik, hogy eddig egy, 5 éven át tartó kapcsolatom volt, aminek hatására, az ismerkedés nem tartozik az erősségeim közé, nem vagyok zárkózott típus, de a szórakozóhelyek nem jönnek be számomra (leginkább a zenei stílus miatt). Alapvetően, kedves, figyelmes, romantikus típus vagyok, ami gondolom nem hátrány. Hétköznapjaim a munka miatt foglaltak, ezért gondolkoztam már a netes ismerkedésen is, de szerintem szükség van a személyes kontaktusra is, hogy láthassák milyen vagyok valójában.
Szívesen fogadnék tanácsokat, véleményeket a fenti problémával kapcsolatban. Ha bármilyen kérdés felmerül csak nyugodtan kérdezzetek!
Köszönöm a segítséget! :)
Én például azt szeretem, ha a sráccal először neten beszélgetünk, mert ott kiderül, hogy egyáltalán van e közös téma...nem szeretem sokáig húzni, hogy találkozzunk, 3-4 nap után szívesen megismerném személyesen is az illetőt:) minél hamarabb annál jobb:)
Szórakozóhelyeken kívül nem nagyon tudok tanácsot adni, nem igazán járok el otthonról, csak néha.....mások kávézót, pubokat szoktak ajánlani, vagy azt hogy utcán szólítsd le a lányt...
20/L
Ha jóképű és/vagy pénzes vagy, akkor szinte bárhol
Ha egyik sem, akkor sehol.
" Ha egyik sem, akkor sehol."
Ez hulyeseg. A penz es a szepseg nem szamit. A szerelem szamit.
ismerkedj neten, pl chat.hu vagy tarskereso oldalak
batran szelektalj! tobb ezer ember kozul te csak egyet keresel ugye!
sokkal hatekonyabb mint az utcan setalva varni a nagy veletlenre...
Nagyon köszönöm a valaszokat, ment a zöld :)
Esetleg lenne valakinek kedve megismerkedni velem? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!