Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy ezt egy férfi sem tudná kezelni és elmenekülne?

Figyelt kérdés

Szeretethiányom van, rengeteget sírok.

Munka közben is fojtogatni szokott a sírás, majdnem kicsordul a könnyem ha nem figyelek oda.

Szeretnék egy társat, de félek hogy minden kitörne belőlem, ha valaki kicsit is gyengéd lenne hozzám.

A férfiak nem tudják jól kezelni, ha egy nőnek baja van és folyton "ragad mint a matrica", mert szeretetre vágyik.

Ha ezzel elijesztenék valakit, még elkeseredettebb lennék.

Nem tudom kiölni magamból, hogy szeretetre vágyok.

Fiúk, titeket megijesztene egy ilyen súlyos állapot ismerkedés alatt?

2022. jún. 21. 15:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel mindenkit elijesztesz... alkalmatlan vagy párkapcsolatra jelenleg. Előbb magadat hozd rendbe, utána fogsz tudni bármilyen kapcsolatba kezdeni.

Tessék eljárni pszichológushoz, foglalkozz önfejlesztéssel, önismerettel, töltsd ki az idődet (lehetőleg társas) hobbikkal, új dolgok kipróbálásával, tanfolyammal, önkénteskedéssel, sporttal, stb...

Tehát ez a depresszív picsogás soha senkinek nem lesz szimpatikus. Akkor leszel vonzó az emberek számára, ha hasznot hajtasz nekik. És egy picsogó luk nem sok embert érdekel, azokból is a legalja népet, azt meg nem kívánom senkinek.

Szóval szedd össze magad!!

2022. jún. 22. 13:21
 32/33 VincentLaw ***** válasza:
93%

Erről tudnék én is mesélni, a volt exeim többsége is pont ilyen volt, önbizalomhiányos, múltbeli lelki sérülésekkel. Mikor összejöttünk, időt és energiát fektettem abba, hogy ezeket levetkőzzék, nekem is sokkal vonzóbb egy pozitív kisugárzású lány. Csak ezzel az volt a baj, hogy a külvilágtól (más pasiktól) is ezek után már kapta a pozitív visszacsatolást, aztán egy idő után rájöttek, hogy ebben az állapotukban már jobbat is találhatnak. Kellemes élmények.

2022. jún. 23. 09:19
 33/33 anonim ***** válasza:
14%
En nem menekulnek el.
2022. jún. 23. 23:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!