Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy ezt egy férfi sem tudná kezelni és elmenekülne?

Figyelt kérdés

Szeretethiányom van, rengeteget sírok.

Munka közben is fojtogatni szokott a sírás, majdnem kicsordul a könnyem ha nem figyelek oda.

Szeretnék egy társat, de félek hogy minden kitörne belőlem, ha valaki kicsit is gyengéd lenne hozzám.

A férfiak nem tudják jól kezelni, ha egy nőnek baja van és folyton "ragad mint a matrica", mert szeretetre vágyik.

Ha ezzel elijesztenék valakit, még elkeseredettebb lennék.

Nem tudom kiölni magamból, hogy szeretetre vágyok.

Fiúk, titeket megijesztene egy ilyen súlyos állapot ismerkedés alatt?

2022. jún. 21. 15:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Neked szerintem szakértői segítségre lenne szükséged, mert ez marhára nem normális.
2022. jún. 21. 15:11
 2/33 anonim ***** válasza:
63%
Az a rossz az ilyen nőkben,hogy olyanok mint a zöld festék.Ragadnak és csak nehezen lekoptatható.
2022. jún. 21. 15:11
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Én azt javaslom, hogy először magadat tedd rendbe, mert ha mindig másoktól várod, hogy boldoggá tegyenek, sosem leszel igazán boldog. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy azért vagyok boldog, mert ő szeretetet ad nekem, hanem mert ő is és én is rendben vagyunk magunkkal és így egy egészséges, érett kapcsolatot tudunk felépíteni/ápolni. Az, ahogy jelenleg érzel és viselkedsz, mindenki számára fojtó lenne és pont az ellenkező hatást érnéd el, mint amit szeretnél. Meg kell tanulnod egyedül is boldogulni, rendben lenni magaddal és csak azután társat keresni. Egy társ nem a szükségleteink kielégítésére szolgál!
2022. jún. 21. 15:12
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Hááát egy kicsit ijesztő de nem arról van szó, hogy senki se fogadna el.
2022. jún. 21. 15:13
 5/33 anonim ***** válasza:
92%
Neked egy pszichológusra van szükséged, ezt jóindulatból mondom.
2022. jún. 21. 15:26
 6/33 anonim ***** válasza:
66%
Ismerkedj nyugodtan! Sablon szöveg hogy magunkat tegyük rendbe. Persze, jogos, önállóan is boldoguljunk, de ha szeretetre vágysz azt csak egy másik ember tudja neked megadni és semmivel nem pótolható. A másik ember lehet barát/barátnő/munkatárs/ismerős, bárki, aki szeretettel fordul Feléd. Ne pityeregj, az tényleg nem vonzó senki számára sem az ismerkedésnél. Legalább annyi pasi van mint nő aki szereti a bújós párt. Nálunk pl fordított a helyzet: nő vagyok, a párom ölelgetős, puszilgatós, én kevésbé igénylem ezt. És ez nem jelenti azt,hogy nem kötődnék Hozzá, egyszerűen ilyen vagyok.
2022. jún. 21. 15:26
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak körül kéne nézned a környezetedben és találnál magadnak legalább egy embert, akinek te lennél a mindene, csak eddig elkerülte a figyelmedet.
2022. jún. 21. 15:30
 8/33 anonim ***** válasza:
86%

Én szeretem a needy lányokat, jól esik hogy elárasztanak a szeretetükkel. Nem tudok betelni vele

22F

2022. jún. 21. 15:30
 9/33 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen állapotban teljesen felesleges ismerkedned, mondom ezt nőként!

Rakd össze magad, bármi is okozza ezt az nem normális, és egy párkapcsolat nem oldja meg, csak rápakolnád az összes nyomorodat, és ebbe ő is beleroppanna.

2022. jún. 21. 15:39
 10/33 anonim ***** válasza:
15%
Ha a piacon vagy egy fonnyadt es es kivirult élénk káposzta melyiket választanád?
2022. jún. 21. 15:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!