Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy ezt egy férfi sem tudná kezelni és elmenekülne?
Szeretethiányom van, rengeteget sírok.
Munka közben is fojtogatni szokott a sírás, majdnem kicsordul a könnyem ha nem figyelek oda.
Szeretnék egy társat, de félek hogy minden kitörne belőlem, ha valaki kicsit is gyengéd lenne hozzám.
A férfiak nem tudják jól kezelni, ha egy nőnek baja van és folyton "ragad mint a matrica", mert szeretetre vágyik.
Ha ezzel elijesztenék valakit, még elkeseredettebb lennék.
Nem tudom kiölni magamból, hogy szeretetre vágyok.
Fiúk, titeket megijesztene egy ilyen súlyos állapot ismerkedés alatt?
8 as hoz hasonlóan , az ha ennyire odáig van értem egy lány az nagyon bejön. És egyáltalán nem zavar ha túltolja. Az zavar ha ez átvált agresszív függőségbe , és jön az elszámoltatás meg a parancsolgatás. De ha csak letörten mindig ragaszkodik , azzal pl nagyon szívesen foglalkozok, nincs ezzel gond.
23F
Tulajdonképpen miért szoktál ennyit sírni? A szeretethiány miatt? Vagy van valami más komoly oka? Mert ha nincs, csak ok nélkül rád jön a sírás, akkor érdemes lehet ezzel szakembert felkeresni.
Ha viszont oka is van a sírásnak, akkor engem pl. egyáltalán nem zavarna, ha egy lány az én vállamon sírná ki magát, vagy ilyesmi (különben is szeretethiányom van nekem is).
Az a baj ezzel, hogy jelen állapotodban nem biztos, hogy egészséges lenne számodra egy kapcsolat. Valószínűleg rámenne a kapcsolat idővel arra, hogy lelkileg magad alatt vagy és jönne a sok kétely, hogy a másik biztos nem is szeret, pedig csak épp máshogy szílt hozzád. Szóval amit írt más is, higy inkabb pszichológus, mint pasi. Ez nem szégyen.. és még csak abba sem fogsz belefutni, hogy ki akarnak használni.
Kb 100% hogy most is kaptál pár privátot akik ismerkednének veled és nekik ez nem lenne zavaró stb.. (az ilyeneknek csak a kőnnyű punci reményében írtak)
Sajna amég így vagy kb esélytelen a boldog párkapcsolat, persze bajban a párunk mellett állunk de egy kapcsolatot nem szabad úgy kezdeni, hogy a párunktól várjuk a megváltást.
Akik lepontozták a #6-os (15:26) válaszolót, megindokolnák miért tették?
Neki nagyon jó a válasza a kérdésre. Pontozhattok le engem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!