Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy ezt egy férfi sem tudná kezelni és elmenekülne?
Szeretethiányom van, rengeteget sírok.
Munka közben is fojtogatni szokott a sírás, majdnem kicsordul a könnyem ha nem figyelek oda.
Szeretnék egy társat, de félek hogy minden kitörne belőlem, ha valaki kicsit is gyengéd lenne hozzám.
A férfiak nem tudják jól kezelni, ha egy nőnek baja van és folyton "ragad mint a matrica", mert szeretetre vágyik.
Ha ezzel elijesztenék valakit, még elkeseredettebb lennék.
Nem tudom kiölni magamból, hogy szeretetre vágyok.
Fiúk, titeket megijesztene egy ilyen súlyos állapot ismerkedés alatt?
Szerintem van ezen az oldalon olyan magányos férfi aki elfogadna így is!
(van barátnőm!)!
Vannak férfiak, akik ki fogják használni a sebezhetőségedet és utána még jobban padlóra kerülsz lelkileg. Aki ilyen szinten ki van éhezve a szeretetre, az pár jó szó után mindent elhisz a másiknak és ez rettentően veszélyes terep, ezért jobb lenne előbb magadat rendbe tenni és csak utána ismerkedni!
41/N
Valóban vannak lelketlen férfiak, akik az ilyen helyzetben levőlányokat csak könnyű prédának tekintik, de légy óvatos, ne adj az első alkalmakkor tett ígéreteikre, korai szerelmi vallomásaikra, a korai szexajánlataikra, mert akkor valóban csak kihasználnának.
Beszéld meg (ha egyedül nem megy feldolgozni valaki közeledését) a bizalmas barátnőiddel, rokonokkal.
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!