Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kicsit pocakos 30 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 17:57
 81/120 A kérdező kommentje:

Ti mindent ki tudtok magyarázni , sértegettek , szídtok, elítéltek csak mert nem Brad Pittnek születtem , leírok érveket de folyamat valamit kitaláltok ellenne miközben a valóság egyszerű

Csak a kinézet és a pénz számít, ha valaki meg ezt le is írja akkor még neki is rontanak az embernek és egyből disznózzák, leírják

2022. jún. 21. 19:24
 82/120 anonim ***** válasza:
89%
A "csak a kinézet számít" dolog azért nálad is megfigyelhető. A számodra legfontosabbnak a vékonyságot, és csinos testet írtad. Nem azt hogy egy kedves, aranyos nőt szeretnél, hanem a külsőre koncentrálsz. Nem értem miért háborodsz akkor fel, ha a nő is a testedet nézi meg elsősorban?
2022. jún. 21. 19:29
 83/120 anonim ***** válasza:
88%

"Ti mindent ki tudtok magyarázni , sértegettek , szídtok, elítéltek csak mert nem Brad Pittnek születtem "

A szart azért....

A hímsoviniszta, beszűkült gondolkodásodért, a magadat ismétlő, mindent is jobban tudó megnyilvánulásaidèrt, és a stílusodért.

Egyébként meg szakadj már le Brad Pittről, nem csak neki van nője.

Na de pl én sose mondtam, hogy nem számít a külső.

Igen, számít. Ha nem fog meg, nem is akarom megismerni.

Ha megfog a külseje, adok esélyt, hogy megismerjük egymást. Ha nem jön be a stílusa, a világnézete, a nőkhöz való hozzáállása, bizony ott fogom hagyni a fa$zba, és le fogom szarni, mennyi pénze van.

Ez utóbbit sose néztem.

2022. jún. 21. 19:41
 84/120 A kérdező kommentje:

Egy férfi szexistább fontosabb neki a külső , egy nőnek nem szabad hogy annyira fontos legyen

2022. jún. 21. 19:57
 85/120 anonim ***** válasza:
91%
😂😂
2022. jún. 21. 20:02
 86/120 anonim ***** válasza:
96%
El kell döntened, hogy az a fontosabb, hogy párod legyen vagy az, hogy ragaszkodj az elméleteidhez.
2022. jún. 21. 20:04
 87/120 A kérdező kommentje:

Nekem nincsenek elméleteim csak a valóságot ábrázolom fel azoknak akik mondogatják a kitalációt a belső kapcsán.

Az a fontos nekem, hogy párom legyen , de mint elmondták én valami kövér disznó vagyok stb persze sehol se merül fel a belsőm csak a külsőm szidása mert van egy kis pocakom.

2022. jún. 21. 20:10
 88/120 anonim ***** válasza:
90%

#87: Folyamatosan a belsődet szidják, ha nem tűnt volna fel.

Tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod?

2022. jún. 21. 20:14
 89/120 A kérdező kommentje:

A zsírdisznózás úgy , hogy közben csak egy kis pocakom van az a belső szídása?

Az, hogy megiszok pár sört és alkoholistáznak az mi?

2022. jún. 21. 20:17
 90/120 anonim ***** válasza:
97%
Tehát az elvárásod az, hogy egy csinos ismeretlen nő szedjen fel téged az utcán a belső értékeid miatt, amiket még nem ismerhet, mivel akkor lát téged először. Ebben hol a realitás?
2022. jún. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!