Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?
#35 Semmilyen borvirágos orr meg hasonlók nincsenek azonkivül, hogy van egy kis sörpocakom semmi erre utaló jel nincs és nem is lehet mivel komoly munkát végzek ahol feltűnne
Illetve napi pár sörtöl ilyen nem is alakul ki , ahhoz egész nap inni kell töményezni keményen éveken át , én meg attól nagyon messze vagyok és soha nem lennék olyan
"Nagyra is lehetek magammal mivel többet teszek és érek mint a legtöbb nő akit mondjuk én elfogadnék magam mellé"
Aztán mégse fogad el téged 1 nő sem. Sokra mész az egóddal, a hajadra kenheted.
Roppant irritáló személyiséged van a leplusztult külsőd mellé (az igénytelen sörszagról ne is beszéljünk).
Nézz végig magadon, és fogadd el, hogy nem lesz nő.
Pont.
Azért nem fogad el mert nem Brad Pittnek születtem , genetika az egész. Egy lottó sorsolás.
Ha Brad Pittnek születsz akkor a legnagyobb bunkó és nőlenéző állat is lehetsz, nyiltan a szemébe mondhatod hogy megcsalod majd ő meg vihorászik majd és ugyanúgy hanyatt dől, ez a mai világ sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!