Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kicsit pocakos 30 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 17:57
 61/120 A kérdező kommentje:

Milyen sörszagról beszélsz? Semmilyen sörszagom nincs, nyilván ha most munka után iszok éppen akkor a számnak sörszaga lehet de egy rágó vagy fogmosás és annyi

Ha meg te szereted a hagymát az ételen akkor hagymaszagú vagy? ennyit erről

2022. jún. 21. 18:33
 62/120 anonim ***** válasza:
87%
Igen, a hagymától hagymaszagú vagy, te meg sörszagú kis köpcös csúnyaság, vegyél magadnak nőt rosszlányokon ha állítólag így tele vagy🙈
2022. jún. 21. 18:36
 63/120 A kérdező kommentje:

Voltam már soknál régebben de már egy ideje nem járok legutoljára 2 éve voltam még covid előtt , 30-40 csajnál biztos jártam

Sajnos annyira tele nem vagyok hogy az ilyen aranyásók másszanak rám akik amúgy itt beszólogatnak de arra futná hogy heti 1-2 alkalommal eljárjak rl-es hölgyekhez de már ráuntam és olyat akarok aki azért nem csak pénzért akar hanem beleszeret a belső tulajdonásogaimba meg a külsőmbe is saját szemmel és nagyobb összhangban lehet szexelni

2022. jún. 21. 18:45
 64/120 anonim ***** válasza:
85%
Ilyet te nem fogsz találni
2022. jún. 21. 18:47
 65/120 anonim ***** válasza:
88%
Tudod nem kell Brad Pittnek lenned. Csak ne lennél ilyen nagyra magaddal. Egy beképzelt ,öntelt, csúnyaság lehetsz ,hisz ezért kerülnek a nők. Nézzél magadba apukám!!
2022. jún. 21. 18:49
 66/120 anonim ***** válasza:
85%
És csodálkozik hogy még egy csúnya dagadt nő se áll le vele🤡
2022. jún. 21. 18:52
 67/120 A kérdező kommentje:

Hát nehezen kerülnek amiatt mert szerintetek milyen vagyok mivel egy se jön oda hozzám hogy megismerje a belsőm csak a külső alapján ítélnek

Bezzeg mikor társkeresőn jóképű férfiak képével kerestem akkor bejelöltek és jókat elcsevegtünk , valakikkel hetekig , teljesen egy hullámhosszon voltunk szinte szerelembe estünk persze mikor kiderült hogy más a külső akkor már nem számított az a rengeteg beszélgetés és egy hullámhossz , na ennyit erről

2022. jún. 21. 18:53
 68/120 anonim ***** válasza:
87%
Mert mit gondoltál te gyík, hát ronda vagy mint a kábel amit reggel a budiba fektetek, lehet a szagod is olyan
2022. jún. 21. 19:02
 69/120 anonim ***** válasza:
90%

67

Szóval hazudtál magadról, ráadásul a legalapvetőbb dologban. Bravó.

2022. jún. 21. 19:03
 70/120 A kérdező kommentje:

Na kibújik a szög a zsákból, a LEGALAPVETŐBB dologban , ami ugyebár a kinézet.

Tehát a belső nuku. Pedig itt ezzel bombáztok.

Az igazság az, hogy a belsőm alapján még a modelekkel és együtt lehetnék de esélyt se kapok rá mivel csak a külső és/vagy a pénz számít, bizonyos pénzösszeg felett pedig már a külső se csak a pénz , de a belső soha

2022. jún. 21. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!