Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?
Milyen sörszagról beszélsz? Semmilyen sörszagom nincs, nyilván ha most munka után iszok éppen akkor a számnak sörszaga lehet de egy rágó vagy fogmosás és annyi
Ha meg te szereted a hagymát az ételen akkor hagymaszagú vagy? ennyit erről
Voltam már soknál régebben de már egy ideje nem járok legutoljára 2 éve voltam még covid előtt , 30-40 csajnál biztos jártam
Sajnos annyira tele nem vagyok hogy az ilyen aranyásók másszanak rám akik amúgy itt beszólogatnak de arra futná hogy heti 1-2 alkalommal eljárjak rl-es hölgyekhez de már ráuntam és olyat akarok aki azért nem csak pénzért akar hanem beleszeret a belső tulajdonásogaimba meg a külsőmbe is saját szemmel és nagyobb összhangban lehet szexelni
Hát nehezen kerülnek amiatt mert szerintetek milyen vagyok mivel egy se jön oda hozzám hogy megismerje a belsőm csak a külső alapján ítélnek
Bezzeg mikor társkeresőn jóképű férfiak képével kerestem akkor bejelöltek és jókat elcsevegtünk , valakikkel hetekig , teljesen egy hullámhosszon voltunk szinte szerelembe estünk persze mikor kiderült hogy más a külső akkor már nem számított az a rengeteg beszélgetés és egy hullámhossz , na ennyit erről
67
Szóval hazudtál magadról, ráadásul a legalapvetőbb dologban. Bravó.
Na kibújik a szög a zsákból, a LEGALAPVETŐBB dologban , ami ugyebár a kinézet.
Tehát a belső nuku. Pedig itt ezzel bombáztok.
Az igazság az, hogy a belsőm alapján még a modelekkel és együtt lehetnék de esélyt se kapok rá mivel csak a külső és/vagy a pénz számít, bizonyos pénzösszeg felett pedig már a külső se csak a pénz , de a belső soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!