Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?
Onnan hogy pl. én kedvesen udvariasan köszönök a kasszás lánynak sziával erre ő jónapotozik nekem , előttem meg a hasonló korú jó képűnek sziázik
#36 Mi az, hogy lejjebb adni az igényekből, te barom? Ha egy 60 ezres cipő tetszik, de most csak 20 ezer forintom van, akkor tehetem meg, hogy lejjebb adok az igényemből. De aki nem tetszik, az AKKOR SEM FOG tetszeni, ha magamra erőltetem, SOHA SEM, sőt, ha ennek ellenére is belemegyek, neki is és nekem is rossz lesz. Felejtsétek már el, a szinteknél már csak ez az idegesítőbb téveszme itt, amikor azzal jöttök, hogy add lejjebb.
Fszom kivan már ezzel.
39.
Akkor nem kell lejjebb adni baromarc. De ez a fiatal, csinos LÁNY kategória eleve kudarcra van ítélve. De eszetek nem sok, marad a rinyálás. Azzal biztos többre mentek. Csak tudnátok legalább valami eredményt felmutatni, ez valahogy mindig elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!