Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beadnám a nőknek online, hogy mérnök vagy jól menő vállalkozó vagyok akkor többen eljönnének randizni?
Én nem online szoktam beadni ugyanezt.
Ui: ugyanitt 3 macska nappali simogatàsi ideje kiadó. Szigorúan 7-18óra közt.
" beadnám a nőknek online"
Egy nőnek sokkalta több és másabb dolgok kellenek, hogy egyáltalán elmenjen randizni azzal akivel online ismerkedik. Nem fog varázsütésre elmenni veled, ha ezeket bedobod. Szerintem kell egy minimális ismertség és beszélgetés ami folyamán súlyosan elbuknál és kiderülne a hazudozásod is.
5: Én IT mérnökként keresek 400 nettót "visítva" (cafeteriával együtt)
Ebből nem lesz 100ezres éttermi számla :D Szóval pont olyan sztereotíp bullshit mint a kérdés.
5. Miről beszélsz? Panelja pont hogy manapság a jómódú fiataloknak van. Jó néhány Budapesten élő, 500-800 ezret kereső huszonéves ismerősöm van és ők se bírnak venni még panellakást sem, annyira elszálltak az árak. Hiába tesznek el havi 300-500 ezreket az utóbbi években, egyszerűen nem bírják utolérni a lakásárak emelkedését.
Szerinted aki megvesz egy 40 milliós panellakást, az szegény?
Persze találsz ilyen nőt de aztán az autó, ruha, lakás, meghívás?
Aki tehetős és gazdag annak van látszata is. A nők se ennyire hülyék.
Sokan válaszolnak ezen az oldalon olyan kérdésekre, amiről fogalmuk sincs... Már eleve a kérdező is valami óriási tévedésben van, ha azt hiszi egy jól menő IT fizetés az bármit is segít. 1-es vagyok, 1.5 millió + egyebek soknak hangzik, de a költségeim is mások. Pl. cégnél nekem már 28 nap szabadság van, mert fizetésemelés helyett én fizetett szabadságot kértem pár éve. Évente 2+3 hétre el szoktam utazni, egy utazás nekem 1-1.8 millió úgy, hogy nem 5 csillagos szállodákban lakunk haverjaimmal. Ha azt most még nőnek is fizetnem kéne mégis mennyi pénzem maradna!? És akkor még a drága hobby-król nem is beszéltem (vitorlázás, repülés)... Ha 10 milliós nettó fizetésed van, akkor tudsz vele nőknél hódítani, alatta nem nagyon. Max valami ózdi c. kategóriásnak imponálhat pénz, de az meg az imponál szó jelentését se ismeri, szóval... Külsőddel tudsz hódítani tök mindegy mennyit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!