Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pénzmenyiség havonta bevételnél pl vállalkozónál,ami már azt eredményezi hogy az incel létem megszűnik, és alfa típus leszek a társkereső oldalakon?
Társkeresőn hogy?
Feltöltesz egy képet, de nem a fejedről, hanem az adóbevallásodról?
Valóságban: Átlag feletti fizetés kb. 10%-al.
Gyakorin: "Kétmilla, tesó! Heti átlagba, more, mink is annyit keresünk!" - írják majd a trollok.
Esetleg
"Tökmindety, te úgyis lúszer vagyol! Bezzeg én!"
"Valóságban: Átlag feletti fizetés kb. 10%-al.":
Akkor én miért nem látom a matcheket...
Nem értem a kérdést. Ha most írunk egy konkrét számot akkor azon fogsz dolgozni, hogy azt elérd vagy mi? Esetleg átlagolod a sok baromságot amit ide írnak?
Egyébként meg nincs az a pénz, ami ezt megszüntetné.
ha pénzed van költsd magadra, ha kell plasztikai műtétekre, edzésre, megfelelő táplálkozásra a lényeg, hogy fejleszd a külsőd minden lehetséges módon. Akkor talán emgszűnik az incel léted.
"alfa típus leszek a társkereső oldalakon?"
De egyébként ti csak társkeresőn ismerkedtek? Azért ahhoz szvsz hogy valaki incellé váljon, legalább egy pár elutasítást be kellene hogy zsákoljon a VALÓ ÉLETBEN. Az, hogy a kamu csajprofilok nem akarnak rátok írni a nevesincs, senki által nem látogatott társkeresőn, az nem tesz incellé, csak bénává. Tessék a való életben próbálkozni először, ha ott elhajtanak a csajok (el fognak), akkor lehet sírni. Addig nem.
En csak a valo eletben probalkoztam. Friendzone-ig jutottam.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!