Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a pénzmenyiség havonta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a pénzmenyiség havonta bevételnél pl vállalkozónál,ami már azt eredményezi hogy az incel létem megszűnik, és alfa típus leszek a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Társkeresőn hogy?

Feltöltesz egy képet, de nem a fejedről, hanem az adóbevallásodról?

2022. ápr. 26. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Valóságban: Átlag feletti fizetés kb. 10%-al.

Gyakorin: "Kétmilla, tesó! Heti átlagba, more, mink is annyit keresünk!" - írják majd a trollok.

Esetleg

"Tökmindety, te úgyis lúszer vagyol! Bezzeg én!"

2022. ápr. 26. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

"Valóságban: Átlag feletti fizetés kb. 10%-al.":

Akkor én miért nem látom a matcheket...

2022. ápr. 26. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
15 M/ hó
2022. ápr. 26. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Jó de KATÁS vagy társas v. egyéni? Mi a forma, mert nem mindegy, hogy év végéig kell várni a lóvéra mondjuk vagy 630-nál meg kell mondjuk állnia havonta, hogy keretbe legyél :D De spoiler: ha a gyakorikérdésekre teszel fel egy olyan kérdést amely világról távolról sem tudsz semmit, pusztán azért, hogy mások sajnáljanak, hát akkor te soha nem leszel alfa (:D)
2022. ápr. 26. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Ha most írunk egy konkrét számot akkor azon fogsz dolgozni, hogy azt elérd vagy mi? Esetleg átlagolod a sok baromságot amit ide írnak?

Egyébként meg nincs az a pénz, ami ezt megszüntetné.

ha pénzed van költsd magadra, ha kell plasztikai műtétekre, edzésre, megfelelő táplálkozásra a lényeg, hogy fejleszd a külsőd minden lehetséges módon. Akkor talán emgszűnik az incel léted.

2022. ápr. 27. 06:19
 7/9 anonim ***** válasza:

"alfa típus leszek a társkereső oldalakon?"

De egyébként ti csak társkeresőn ismerkedtek? Azért ahhoz szvsz hogy valaki incellé váljon, legalább egy pár elutasítást be kellene hogy zsákoljon a VALÓ ÉLETBEN. Az, hogy a kamu csajprofilok nem akarnak rátok írni a nevesincs, senki által nem látogatott társkeresőn, az nem tesz incellé, csak bénává. Tessék a való életben próbálkozni először, ha ott elhajtanak a csajok (el fognak), akkor lehet sírni. Addig nem.

2022. ápr. 27. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:

En csak a valo eletben probalkoztam. Friendzone-ig jutottam.....

37F incel

2022. ápr. 28. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
8: az is valami. Vond le a tanulságot, a következőnél csináld jobban. Tudod, az incel az, akihez nem is szólnak a nők. Neked legalább már az első lépés megvolt.
2022. ápr. 29. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!