Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van autóm,házam, biztos jövedelmem,minden nyáron járok a haverokkal nyaralni miért nem megy a csajozás társkeresőn?
Szüleim után örököltem a faluban egy vályogházat.Mellé a 20 éves suzuki swiftet is, igaz hogy öreg autó,de jönmegytesziadolgát.
Biztos munkahelyem az önkormányzatnál van,stabilan már 12 éve mint közmunkás.Nem vagyok elhízva, lévén hogy fizikai melót végzek,jó helyere megy a kalória.Haverokkal nyaranta két hétre elmegyünk sátorozni a Balatonra.egyikük apjának van ott nyaralója,a kertben ingyen felverhetjük a sátrakat és egész nap fürdünk,lángos,pizzaevés megy, este sörözés.
Ha minden nő ezekért sír hogy ilyen férfit akarna, ezekkel a paraméterekkel,nekem miért nem jött még a 12 év alatt össze senkivel?
Max nyaraláskor egyéjszakás,de azokat nem számolom a tartós kapcsolatok közé.
Ember! Pesti lakás, prémium autó és fél millás fizetés kell nekik alsóhangon. Ja és helyes legyél meg ne ilyen tukkó!
Amid van az is csak öledbe hullt... szégyen vagy minden téren!
Hát ha ezt trollkodasnak szanod......
Egyebként nő vavyok, és nem aludnék satorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!