Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi ilyet ír társkeresőn, hogy most vettem egy új Bmw x3-t,szeretek autóval nyaralni járni,mert szeretek vezetni,eljössz velem 2 hétre a görög-szigetekre?
Egyetemre járok.
Ketten a barátnőmmel élünk egy kis lakásban, megpróbáljuk önállóan fenntartani.
Iskola,tanulás mellett elég nehéz.
Ezért is örültem, mikor rám írt ez a pasi, csak fura, hogy így egyből ezzel kezdte az ismerkedést.
Lubickolhatsz bébi,
Mint hal a halászlében,
Kúrópajti lehetsz
A hármas BMW-ben!
Ha nekem egy pasi rögtön azzal kerkedne, hogy milyen kocsija van, azonnal offolnam. Primitív, felszínes emberre vall az ilyen marketing.
A páromat egy tök egyszerű emberkent ismertem meg, nem részletezte a javait, már nyakig benne voltam a dologban, amikor megtudtam, hogy 240 négyzetmeteres háza van, a Marinan lakott korábban és a terepjaroja mellett 3 luxuskocsi pihen egy raktárban, ha meg van egy nagy birtoka kB fél milliárd értékben. Es ez tökéletes volt, a szerénység a visszafogottsag, ez igazi erény, ami miatt fel tudok nézni rá.
De akar találkozni is.
Meg mondtam neki, nem olyan vagyok, hogy csak úgy egyből ágyba bújunk.szeretem ha romantikus a pasi és elcsábít.
9# szep h találkoztok a wireless szex nem mukodk
Ala adod lovat o ugy csinál es csobe húz
Anyagiasan nyitott nagyon durvan, a tested akarja tesztelesre aztán ha vége dobban a metzkerwerkkel. Ebbol semmi jo nem lesz ha csak nem random dugni akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!