Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fura fiúk/férfiak vannak fent a Tinderen meg a Badoon?N
Főleg a "mag", akik évek óta ott vannak
Többször előfordult már, hogy felismertem egy párat utcán és elszornyedtem
Ehhez képest 100-ből 99 lány guccis, tengerparti képes r****
Ezeknek a tarskeresoknek semmi értelme nincs
Én normálisnak tartom magam és normálisan álltam a dologhoz, alapvetően komoly kapcsolatot kerestem (Csak Tindert használtam), de a kalandot sem akartam eletni, ha a másik csak arra lenne vevő és nagyon nagy a vonzalom.
Külsőre igényesnek tartom magam és viszonylag jóképűnek is, picit átlag felett.
De úgy tapasztaltam, hogy a normális srácokat nem értékelik a lányok, főleg a 20-as korosztály.
Én kérek elnézést, de 35-40 éves nők, akik hajlandóak voltak velem "leállni", akár gyerek, férj mellől, vagy válófélben, velük nem tudok mit kezdeni.
A 20-as lányokkal pedig 1 db randit sem sikerült összehozni.
Úgyhogy inkább lejöttem onnét elég hamar, 2-3 hónap után. Szerintem sok normális srác is így van ezzel és aki marad, az olyan is. Náluk lyuk-lyuk, mindegy mi lesz. 32f
Amikor csajjal regisztráltam magam, azt láttam, hogy ugyanaz a pár Chad van fenn, mint 2020 -ban (az egyiknek még a nevére is emlékszem, "Földi"). A helyzet az, hogy mivel minden nő ugyanazt a felső 5% -ot húzza jobbra, a többi férfi idővel kiég benne, míg ez a felső 5 meg görög istenként élhet, így ottmarad fenn.
Ha tőlük is elszörnyedsz, akkor tényleg over a társkeresés.
"Normális férfi/nő, miért lenne rászorulva a netes ismerkedésre?"
Sok minden miatt.
A legtöbb nő 30-35 éves korára jut el egyáltalán odáig, hogy megtanulja, mit jelent az ismerkedés, és hogy tisztában legyen a saját preferenciáival. Addig csak sodródnak, és várják a lehető legjobb fogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!