Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beadnám a nőknek online, hogy mérnök vagy jól menő vállalkozó vagyok akkor többen eljönnének randizni?
Eddig soha nem kerdeztemeg h mit dolgozik a pasi vagy milyen a kocsija hol lakik stb.
Annyi volt a kerdesem h fenttudja tartani magat? Igen ? Akkor a tobbi nem erdekel.
Leven engem sem kell eltartani.
Tema lezarva
Én nettó 7M körül keresek óránként, de itt a gyk-n a többség ennél jóval többet keres percenként.
Én IT-s mérnökkén tudom mondani, hogy nem fognak veled többen elmenni.
Hát én örültem neki, hogy egyáltalán egy panelt megengedhettem magamnak pár éve. Most még drágábban tudnák csak venni. A #7-es kb leírta a folyamatot, hogy hiába keresel többet, a lakásárak meg arányaiban jobban mentek fel az elmúlt időben, összességében ez meg egy jó nagy szívás így.
#5-ös vagyok:
Tudom, hogy miről van szó. Pár százezerrel keresek kevesebbet, mint a #7-es, annyi a különbség, hogy emellett '17-ben még egy nagyobb összeghez jutottam. Hatalmas szerencsének tartom, hogy '18-ban házat vettem, mert most u.ez a mutatvány u.ahhoz a házhoz 40-45M-val kerülne többe.
Durva, hogy amennyiért 4 éve még az AA+ modern csodákat vagy pár éves, top minőségű medencés luxusházakat lehetett venni, abból most talán kijön egy új ikerfél zsebkendőnyi telekkel...
Tudom én, hogy nehéz, emiatt a k.va infláció miatt, de higgyétek el, hogy ez az igazi aranyásókat nem érdekli. Lexarják, hogy mi mennyibe kerül és mennyi munka megkeresni, ha az aktuális hapsi nem villantja a kért életszínvonalat, akkor majd lesz valaki, aki fogja. Az pedig más kérdés, hogy cserébe ezért milyen viszontelvárások lesznek irányukba, de már nagyon eltérek a kérdéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!