Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?
A belső nem fontos csak a külső nincs vicaversa , nekem jó a belsőm ha külsőm nem is olyan megnyerő mint Brad Pitt de nem kellek , bezzeg akinek jó külsője van de a belsője mint egy kukacos alma az naponta fektetheti a nőket
Na itt az ellentmondás a külső-belső vonatkozásában
Kövérség mióta belső tulajdonság? Mondtam lefogyok ha lesz csinos barátnőm.
Nem vagyok alkoholista, napi pár sör nem az, akinek reszket a keze az alkoholista, szerintetek aki nem csak évente párszor iszik az alkoholista, hát ennyit erről!
Egy nő valóban ne legyen pocakos maximum ha terhes, egy nő ne sörözzön mert az se nőies maximum 1 pohár bor naponta , hétvégén meg jobban eleresztheti magát ha velem van
Már megint te? A fantasztikus belsődet itt pont be is mutatod a hisztiddel meg a nők degradálásával. És de, napi pár sör alkoholizmus. Nem csak az alkoholista, aki remeg a piáért és úgy bebaszik, hogy világáról nem tid. A rendszeres alkoholfogyasztás már alkoholizmus, márpedig a napi pár sör rendszeres. De nyilván a végletekig tagadod és nem vagy hajlandó felfogni, minden függő ezt teszi, pl. apám is.
Szóval ja, ezért nem kellesz senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!