Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos 30 éves férfi hol keressen magának csinos vékony lányt ha az utcán nem közelednek felé , online meg csak a nagyon jóképű férfiaknak van sikerélménye?
Folyamat magad ismételgeted, kis pocak, nem vagy kövér, közben mindenki tudja, 130 kg vagy.
Problémázol, hogy a nők a külsőt nézik csak, közben azt mondod, neked az számít, de a férfiaknak jobban számít, a nőknek kevésbé. Rohadt nagy ellentmondás.
Nem vagy alkoholista vs. Mindennap iszol. De, aki mindennap iszik, az az, teljesen mindegy, hogy mennyit, ha napi szintű.
És azon rugózni, hogy a diáklány Jó napot!-tal köszön... Örülj, hogy köszön...
Nem vagyok 130 kg, 102 kg vagyok, néha 99 kg-t is mérlegelek
Attól, hogy iszok pár sört naponta (! nem mindennap , szombat vasárnap nem szoktam inni! ) attól nem vagyok alkoholista, nem remegek az italért, nincs elvonási tünetem ha nem iszok!
Örüljek, hogy köszön egy kasszás? Hát elég csúnya is lenne ha nem köszönne amikor én köszönök , ez a kisebbik rossz hogy nem érti hogy nem csak a jóképű ember érdemel sziát , ha nem köszönne nagyobb gondja is lehetne belőle
Ember, 170 centihez vagy 100 kiló, meg ne próbáld már magyarázni, hogy nem vagy elhízva. Az öcsém a 172 centijehez van 100 kiló környékén, színtiszta izom, és hafalmas. Na most rajtad zsír van, nem hatalmas mennyiségů izom, az előbbinek pedig jóval nagyobb a térfogata ugyanakkora tömegre számítva. Ebből kiindulva a nyakamat rá, hogy úgy nézel ki, mint egy vágósúlyban lèvő disznó, már ne is haragudj. Eguébként senki nsm cseszegetne a külsőddel, ha nem rendelkeznél hamis önképpel és irreális elvárásokkal a nőkkel szemben. Ráadásul szapulsz is minket egy csomó kérdésedben és hozzászólásodban egyaránt.
És de, alkesz vagy. Igen, viszonylag sokan italoznak IDŐNKÉNT, nem heti ötször. Ráadásul nem csak 2 deci vörösborocska csúszik le neked valami fancy ebéd mellé, hanem vedeled a sört literszámra, vazeg.
"Valahogy mindig bebizonyosodik , hogy a nőket semmi nem érdekli csak a kinézet, na meg persze a pénz, ha van nagyon sok a pénzből akkor már a kinézet se számít természetesen."
Vicces hogy ezt írod, miközben neked még kövéren is kizárólag csinos, vékony lány kell, nem pedig kedves, vagy aranyos. Téged sem érdekel más, csak a kinézet - akkor meg miért problémázol azon, hogy nőben is van aki ilyen sekélyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!