Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 500 felett kereső férfiak volt már olyan hogy egy kiszemelt egy lány a benneteket a jó fizetesetek miatt?
15
Wazze! Nem elveri, hanem van neki. A cégnél ahol dolgozom a tulajdonosok porscheval járnak. Nem 1 van neki, hanem kabrió puhatetés, kabrió keménytetős 718-as, terepjáró. Telibe fuxxák ki mit gondol. Nem erre elbuxxa a pénzét hanem csilliárdos. Nem vagyok nagymenő, de a hideg kirázna egy olcsó ruhadarabtól vagy egy más által telifingott autótól. Az pedig szerintem pszihiátriai eset, ha egy csóringer akinek kevesebbet ér az autója mint a kerékpáom, azt magyarázza hogy a 25 éves bömbösével az élet császára. Nem a szegénység a probléma, hanem a hozzá társuló nagy arc, amit persze megának is elhisz. Én pl. azért nem lakom a Gellérthegyen mert nincs rá pénzem. Más pedig megmagyarázza, hogy Rákosborzasztón élnek panelben az élet császárai.
Itt inkább az igényességről van szó. Amikor én nettó 250-ből igényesebben felöltözöm és tartom a hajam, arcszőrzetem, mint a nettó 500 fölött kereső IT-s haverom, az azért meg tud mosolyogtatni. És ha 1 milliót keresnék, akkor se lennék igénytelenebb. Nyilván ővele azért jön össze Marcsi, mert sok a pénze, velem meg azért, mert benedvesedik a bugyija ha rám néz.
Szerintem ez többet ér, mint bármennyi lóvé.
24 Nem játsza a fejét. Szinte lehetetlen neki előre köszönni. Az tetszik neki, van rá pénze. Igazad lehet bár nincsenek milliós táskáim. Azért egy bugatti pulóver, póló nem az a minőség amit a C\A-ban árulnak.
Szép autó de brutál hangja van alapjáraton is.
Fuxom ez ma megint másik proschével jött. Ezek szerint minimum 4-et tart. Én meg bagóért itt keccsölök...
Az irigység... Mindegy máshol sem kapnék többet és már csak 6 év a nyugdíj..
11:Ahogy írták, van ilyen. Anno amikor hostess/promóter voltam, az első között votl a tréningen, hogy ne a külső alapján döntsük el, amikor adott terméket ajánlunk, vagy odamegyünk-e. Mert simán bejön a csávó szakadt macinaciba, és fogja megveszi a 250.000 ezres gépet amit leemel a polcról...
500 meg kevés egy goldiggerhez, bár kitartottat találsz ezen a szinten is.
Ennyit még én is megkeresek nőként most már. :D Mondjuk én sem villognék a fizetésemmel, van önbecsülésem és tartom magam olyan értékesnek, hogy ne a pénz számítson. Ugyanez vonatkozik arra, hogy a férfiben sem azt keresem, ennyit keres.. Kinek mi "hiányzik" ugye...
28-ez is érdekes. Engem is megkörnyékezett egy hostess egyszer plázában. És folyt belőle a szöveg, meg se tudtam szólalni, mert nem adott rá lehetőséget. És mikor befejezte az 5-10 perces dumáját, akkor várta mit mondok. És mondtam, hogy hölgyem, engem ez nem érdekel...
Na azt a fejet le kellett volna fotóznom ,mert megölt a tekintetével.
Utána még odajött egy csávó kollégája, neki is mondtam, nem érdekel a bankjuk, mert máshol van számlám és meg vagyok velük elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!