Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hányszor bukhat tesztet a férfi akit kiszemeltek?
Milyen “tesztre” gondolsz? Nem tesztelek senkit. Ha valaki magát égeti le valamivel beszéd közben, azzal nekem semmi szabadkőműves jellegű dolgom nincsen. :D
Amúgy szerintem elég rendes szoktam lenni a saját káromra, hogy próbálok nem tudomást venni ezekről. De egy ideje muszáj belátnom, hogy akinek a 3. válaszánál sem stimmel valami, az hónapok múlva sem fog pozitív csalódást okozni feltehetően.
Nem tudom miről gondolsz.
Senkit nem tesztelek
A kérdező az úgynevezett shit-tesztre gondol, amit a pua népmesékben… akarom mondani szakirodalomban lehet megtalálni:
Ja, nem válaszoltam:
Mivel a szakirodalom szerint ez tudatalatti cselekvés a nőknél, ezért senki nem fog tudni neked erre válaszolni, hiszen azt se tudjuk miről van szó.
Amúgy meg ha valakinek nem jössz be és le akar pattintani, ezerszer is le fog, akármilyen dumád van.
6
😂😂😂
Aki ezt írta, az csak egy nővel beszélt életében, az anyjával. Kinek van ennyi energiája ennyi baromságot leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!