Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelségnek csak azaz oka van, hogy egy férfi csúnya?
Általában nem, mert önmagában egy csúnya férfi lehet simán szomorú és egyebek. Nem feltétlenül áll be az incelek sorába minden sikertelen és csúnya férfi.
Viszont, elég sokszor valóban a kinézet és az emiatt kapott visszajelzések miatt lesz valaki incel.
Nem tudom, miért mutogatás, hogy leírom a véleményemet. Ha azt írnám, hogy mindenért is én vagyok a szar, az jobban tetszene?
El kéne már hagynom ezt az oldalt, csak felidegesítenek az ilyen emberek, mint te.
#4: Az egyik oldal azt állítja, hogy a kinézeten múlik a dolog és azzal könnyebb, a másik meg a kommunikációról mondja ezt. És miiindig pont az könnyebb, ami másnak van.
Egyébként nem, sehol sem volt olyan írva, hogy te lennél mindenért a szr, simán csak tenned kéne azért, hogy jobb legyen a helyzeted.
Ha meg ennyi felidegesít, valóban el kéne hagynod az oldalt és keresned kéne egy megfelelő szakembert.
EZ CSAK KIFOGÁS!
Az ismerősöm unokatestvérének a volt szobatársának az apósa egyszer hallott valakit aki állítalag az mondta, hogy látott már egy iszonyatosan bűnronda quasimoto kinézetű Ork pofájú férfit aki viszont nőcsábász volt, de annyira, hogy sorban álltak a szobája előtt a nők annyira népszerű volt
"Személy szerint az olyan emberek, mint te. De vannak normálisak is."
Engem miért nem találsz normálisnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!