Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok bunkón viselkednek a nekik nem tetsző fiúkkal?
Sokszor láttam, hogy megaláztak, bunkón viselkedtek csúnyább fiúkat lányok. Pl. Bulikban, iskolában
De lehet az is, hogy csak levegőnek néznek ilyen fiúkat.
Ez miért van?
El kell hárítani a valós és a potenciális fenyegetést
Egy rossz genetikájú férfi csakis fenyegetést jelent rá nézve semmi mást, ezért "támadnak"
A legjobb védekezés a támadás
Mert, különben a nekik nem tetsző fiú félreérti és mikor lekoptatják felháborodik, hogy át lett verve.
Szerintem minden felnőtt nő, elégszer futott már bele ebbe ahhoz, hogy megtanulja a leckét. Amelyik férfin látszik, hogy kétségbeesetten keresi a lehetőséget, azzal én is hideg vagyok, pedig amúgy nagyon szeretek férfiakkal pajtizni, viccelődni, stb. Egy ilyen férfival soha.
Nem mindegy, hogyan viselkedik vele a férfi.
Nagyon sok férfi már az első közelítésekkor is bántalmazó.
7
Már miért kellene ugyanúgy viselkednem? Lehet, hogy megleplek, de a nők sem robotok.
A szüleimmel, a testvéremmel, a pasimmal, a barátaimmal, a csoporttársaimmal, a kollégáimmal, a tanáraimmal, az ismerőseinmel, az idegenekkel mind-mind másként viselkedek, sőt a különböző csoportokba tartozó egyénekkel is sokszor más vagyok.
És azt végképp nem értem, hogy a vonzalmamat miért ne fejezhetném ki? Ha mindneki követné az általad előírt direktívát, akkor konkrétan soha senki nem jönne össze senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!