Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nők szemében lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők szemében lehetnek vonzóak a "nice guy" szerepet betöltő incel férfiak?

Figyelt kérdés

Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva

Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel

Na most egy ilyen férfi hogyan keressen társat akkor?

2022. jún. 1. 18:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
85%

"Azért durva, hogy ha valaki jóképű és lehordja a nőket mindennek akkor az macsó meg csajozó gép"

Érdekes, engem csak "jófiúk" hordat le mindennek, miután leesett az álarcuk.

2022. jún. 1. 20:41
 52/54 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy kedves. Ha kedves lennél, érdek nélkül lennél az, mert ilyen a természeted. Tehát nem várnád cserébe, hogy öledbe hulljanak a nők. Szimplán, ha nincs károd belőle, mindenkivel kedves lennél, és nem puffognál magadban, hogy "kinyitottam neki az ajtót..." "rámosolyogtam..." "adtam neki tanácsot a projektjével kapcsolatban...és mégsem ápolt le", ahigy ilyenek sem szerepelnének a gondolataidban "bezzeg én nem csalnám meg, meg tök normális lennék, csak nem ad nekem esélyt, pedig (és akkor újra a fenti pontok)". Ez egyszerűen haszonleső, képmutató, és sértődött magatartás. Nem kedvesség.
2022. jún. 1. 20:52
 53/54 A kérdező kommentje:
Rossz világ ez, hogy aki kedves és segít azt lenézik aki meg becsmérli őket azzal ágyba bújnak csak mert jó állkapoccsal meg jó fejformával született
2022. jún. 2. 17:39
 54/54 anonim ***** válasza:
78%
Te biztos nem vagy kedves. Nem veletlenul kerulnek el messze a nok. Te legfeljebb erdekbol csinalsz ugy, mintha kedves lennel. De ezt mindenki hamar kiszurja. Lebuktal itt is, pedig a rondasagod meg nem is lett bizonyitva.
2022. jún. 3. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!