Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők szemében lehetnek vonzóak a "nice guy" szerepet betöltő incel férfiak?
Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva
Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel
Na most egy ilyen férfi hogyan keressen társat akkor?
Ja értem, tehát én pondró vagyok mert nem vagyok jóképű.
Azért durva, hogy ha valaki jóképű és lehordja a nőket mindennek akkor az macsó meg csajozó gép
Ha meg valaki nem jó képű és alapvetően kedvesen viselkedik az nice guy meg incel és pondrónak titulálják a nők
Nekünk jóképű kell, akihez tudunk vonzódni és mellé kedvesen viselkedik. Nem az a két opció van csak, amit felsorolsz.
És nem, nem azért vagy pondró, mert nem vagy jóképű (azt se tudjuk hogy nézel ki).
"Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel"
Mi akadályozz meg hogy gyúrj? Te is elmehetsz konditerembe, emelhetsz súlyokat otthon, ihatsz dopping szereket, vagy használhatsz szteroidokat...
Mert szerinted aki egy kisportolt jóképű macsó, az már úgy jött ki az anyaméhből? Nem tett érte semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!