Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nők szemében lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők szemében lehetnek vonzóak a "nice guy" szerepet betöltő incel férfiak?

Figyelt kérdés

Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva

Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel

Na most egy ilyen férfi hogyan keressen társat akkor?

2022. jún. 1. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
78%
Ki mondta, hogy így viselkedünk vele? :)
2022. jún. 1. 19:03
 22/54 anonim ***** válasza:
80%
Ki mondta, hogy így viselkedünk a párunkkal? Egy pondróval simán. Egy emberrel nem.
2022. jún. 1. 19:04
 23/54 A kérdező kommentje:

Ja értem, tehát én pondró vagyok mert nem vagyok jóképű.

Azért durva, hogy ha valaki jóképű és lehordja a nőket mindennek akkor az macsó meg csajozó gép

Ha meg valaki nem jó képű és alapvetően kedvesen viselkedik az nice guy meg incel és pondrónak titulálják a nők

2022. jún. 1. 19:08
 24/54 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk jóképű kell, akihez tudunk vonzódni és mellé kedvesen viselkedik. Nem az a két opció van csak, amit felsorolsz.

És nem, nem azért vagy pondró, mert nem vagy jóképű (azt se tudjuk hogy nézel ki).

2022. jún. 1. 19:13
 25/54 anonim ***** válasza:
85%
A nem jo kepedet nem latta itt senki. A stilusod viszont magaert beszel.
2022. jún. 1. 19:14
 26/54 A kérdező kommentje:
Az persze feloldozást jelenthet ha van pár 100 millió az ember zsebébe akkor már nem feltétel a kinézet se meg a belső érték se , csak a pénztárca értéke
2022. jún. 1. 19:17
 27/54 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező mit vársz itt tényleg? :D Lelki prostituáltak. Úgy értem lelkileg és erkölcsileg ott tartanak ezek a nők mint a jóképű pasikás válaszoló mint a legmocskosabb és legszámítóbb prostik. Csak nem a pénz a tarifájuk hanem az hogy nézegessék a jóképű pasit és menőzhessenek vele, vonuljanak az utcán és kipakolják a social mediára.Közben az erkölcsük és a méltóságuk ugyanúgy a kukában van mint a qrváknak mert a szeretetről fogalmuk nincs mert kizárólag felszínes érdekek alapján válogatnak és beáldoznak minden mást (hűség, tisztesség, szeretet) saját döntésükből.
2022. jún. 1. 19:20
 28/54 anonim ***** válasza:
84%
Incel biblia 3-as bekezdese?
2022. jún. 1. 19:20
 29/54 anonim ***** válasza:
77%

"Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel"

Mi akadályozz meg hogy gyúrj? Te is elmehetsz konditerembe, emelhetsz súlyokat otthon, ihatsz dopping szereket, vagy használhatsz szteroidokat...

Mert szerinted aki egy kisportolt jóképű macsó, az már úgy jött ki az anyaméhből? Nem tett érte semmit?

2022. jún. 1. 19:22
 30/54 anonim ***** válasza:
89%
Te egyedül a belsőd miatt vagy pondró, hiába drámázol itt.
2022. jún. 1. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!