Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nők szemében lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők szemében lehetnek vonzóak a "nice guy" szerepet betöltő incel férfiak?

Figyelt kérdés

Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva

Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel

Na most egy ilyen férfi hogyan keressen társat akkor?

2022. jún. 1. 18:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg milyen jószívű, jóindulatú, kedves srác vagy! :)
2022. jún. 1. 18:45
 12/54 anonim ***** válasza:
85%

11

Egy igazi nice guy.. 😂

2022. jún. 1. 18:46
 13/54 A kérdező kommentje:

Aki velem szemben ilyen rosszindulatú azzal miért lennék kedves?

Az, hogy kedves és normális férfi vagyok az nem egyenlő azzal, hogy ha belém rúg valaki akkor is mosolyogva fogadom!

2022. jún. 1. 18:50
 14/54 anonim ***** válasza:
11%
Én azt nem értem MI AZ ÚRISTEN LOVA FAXÁT képzelnek azok a nők akik azt hiszik MINDENT IS megkaphatnak egyszerre,értsd jó kinézetű hapekot komoly kapcsolatra hűséggel és kedvességgel.... Olyanról ábrándoztok bakker ami még fullos celeb nőknek sem jár. Mennyire kell önteltnek lenni hogy valaki ilyen fantáziákban éljen?
2022. jún. 1. 18:50
 15/54 anonim ***** válasza:
87%
Attól, hogy neked nem tetszik és nem esik jól az, hogy szerintem nem vagy kedves és normális, nem csal meg a párom. :)
2022. jún. 1. 18:51
 16/54 A kérdező kommentje:

Szerintem meg igen, ha valóban jóképű és nem csak hozzád képest, és körberajongják a nők akkor biztos lehetsz benne, hogy ha még nem is ha rövid volt a kapcsolat, de hosszútávon meg fog mártózni tudtod kivül még sok másik hölgyben

2022. jún. 1. 18:52
 17/54 anonim ***** válasza:
90%

"Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva"

Nem. A nice guy az, aki punciért cserébe ideig-óráig elnyomja a nőgyűlöletét.

2022. jún. 1. 18:54
 18/54 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg azért nincs barátnőd, mert egy mocskos, rosszindulatú, mellé ostoba ember vagy. Ez ilyen. Véleményem találkozása egy anonim oldalon.
 19/54 anonim ***** válasza:
88%
Ne magadból indulj ki, kedves.
 20/54 A kérdező kommentje:
Nem is értem , hogy ha így viselkedtek a párotokkal is akkor hogy marad mellettetek
2022. jún. 1. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!