Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nők szemében lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők szemében lehetnek vonzóak a "nice guy" szerepet betöltő incel férfiak?

Figyelt kérdés

Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva

Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel

Na most egy ilyen férfi hogyan keressen társat akkor?

2022. jún. 1. 18:19
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Mitől is? Pont arra irányult a kérdés, hogy kedves és normális vagyok a nőkkel, ez így is van. Erre jöttek ezek a válaszok, hogy pondró vagyok és a többi

Nyilván amiatt, hogy nice guy és incel téma feljött egyből arra következtettek, hogy nem vagyok jóképű ezért nincs bartánőm és egyből támadópozicióba lendültetek

2022. jún. 1. 19:43
 42/54 A kérdező kommentje:
Miért kellene leírni , hogy miben nyilvánul meg? Kedves vagyok a nőkkel minden találkozás vagy beszélgetés során legyen az idegen vagy ismerős
2022. jún. 1. 19:44
 43/54 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy az, már itt is kijött.
2022. jún. 1. 19:47
 44/54 anonim ***** válasza:
82%
#41: na de VISELKEDÉS TERÉN miben mutatkozik meg a nőkkel szembeni saját állításod szerinti kedvességed és normálisságod?
2022. jún. 1. 19:50
 45/54 A kérdező kommentje:
Abból jött ki, hogy ti lepondróztok és más becsmérlő szavakkal illetek és arra nem kedvesen reagálok? Azért a kedvességnek is van határa
2022. jún. 1. 19:51
 46/54 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nekem a hisztid nem tetszett már alapból, teljesen red flag-es vagy a kérdésed alapján is.

A pondrót nem én írtam, de valóban az vagy, és nem azért, mert szerinted nem nézel ki jól. Pl. azért is, mert megpróbálsz idevergődni nekem olyanokat, hogy biztos csal a párom. De ez a vetítés, hogy azért rúgunk most itt beléd, mert nem nézel ki jól, és hiába vagy kedves, még a legerkölcstelenebb hazug politikust is megszégyeníti.

2022. jún. 1. 19:54
 47/54 anonim ***** válasza:
84%

"Kedves vagyok a nőkkel minden találkozás vagy beszélgetés során legyen az idegen vagy ismerős"

Ez alapvetően elvárható minden olyan embertől, aki civilizáltnak akarja nevezni saját magát.

2022. jún. 1. 19:54
 48/54 A kérdező kommentje:
Jó magaviseletemhez mérten maradok kedves a nőkkel , bár jó lenne a kiszűrni az itteni pondrozókhoz hasonlókat és nekik még a tisztelet jelét sem megadni nem, hogy kedvességet
2022. jún. 1. 20:33
 49/54 anonim ***** válasza:
84%
Uno, dos, tres, baby... máris kopogtatok az ajtódon, hogy ledomináljam a rendkívül kedves testedet!
2022. jún. 1. 20:33
 50/54 anonim ***** válasza:
87%

Nem Mucuka. A nice guy, a te szótárd szerint az, aki érdekből, látszatra kedves, de igazából nem szereti a nőket, csak irigyli és gyűlöli a sikeresebb férfiakat.

Én speciel nagy ívben kerülöm az ilyen "nice guyokat", se nem kedvesek, se nem semmilyenek, csak azt hiszik magukról. Az igazi kedvesség érdek nélküli,

2022. jún. 1. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!