Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nők szemében lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők szemében lehetnek vonzóak a "nice guy" szerepet betöltő incel férfiak?

Figyelt kérdés

Ugyebár ha egy férfi kedves és néha egyet is ért vele, nem csak megalázza és csalja a nőt akkor az nice guynak van beskatulyázva

Ha nem kap nőt mert nem kisportolt jóképű macsó akkor incel

Na most egy ilyen férfi hogyan keressen társat akkor?

2022. jún. 1. 18:19
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
94%

Kérdés:

Miért lesz rögtön minden sportos, külsejére igényes faszi macsó és bunkó?

2022. jún. 1. 19:23
 32/54 anonim ***** válasza:
86%

#27: "Közben az erkölcsük és a méltóságuk ugyanúgy a kukában van mint a qrváknak mert a szeretetről fogalmuk nincs"

Légyszi, meséld már el, hogy TE hogyan gyakorolod az általad emlegetett (és megkövetelt, khm) "belső szeretetet" a felebarátaiddal szemben. Komolyan kíváncsi vagyok.

2022. jún. 1. 19:27
 33/54 anonim ***** válasza:
93%
Keress egy dagi lányt ha tényleg nice guy vagy. De valószínűbb hogy nem vagy te kedves, csupán lúzer megkeseredett személy.
2022. jún. 1. 19:28
 34/54 A kérdező kommentje:

Igen a jóképű az úgy jött az anyaméhből, aki nem jóképű az hiába sportol. Fején találtad a szöget, bár nem sikerült magadtól, de segítettem

2022. jún. 1. 19:28
 35/54 anonim ***** válasza:
87%

31

Mert a kérdező is legalább olyan felszínes, mint amilyenek a nők szerinte...

2022. jún. 1. 19:29
 36/54 A kérdező kommentje:

Milyen összhatásban van az, hogy kedves vagyok a nőkkel azzal, hogy dagadt nőt keressek magamnak..?

2022. jún. 1. 19:29
 37/54 anonim ***** válasza:
87%
Te itt meg senkivel nem voltal kedves. Nem is tudom, hogy van-e olyan ember, aki rad azt mondana, hogy kedves vagy. Talan anyukad, de benne sem vagyok biztos. Az ilyen elkenyeztetett egyedek a sajat szuleiket sem tisztelik.
2022. jún. 1. 19:34
 38/54 A kérdező kommentje:

Újabb bántás jön egy kedves, normális férfi felé csak mert nem jó képű a pondró mellett már a szüleit se tiszteli mi jön még?

Ez már tényleg dühitő, hogy az állítólag kedves és érzékeny nők mennyire tiporják azokat a férfiakat akik nem úgy néznek ki ahogy azt elvárják és onnantól emberszámba se veszik őket , KIVÉVE ha szükségük van rájuk valamiért vagy sok pénzük van, akkor félreteszik ezt természetesen

2022. jún. 1. 19:38
 39/54 anonim ***** válasza:
77%
Azt nem tudjuk, hogy szep vagy, vagy sem. De azt igen, hogy rohad a belsod. Nem a bringade.
2022. jún. 1. 19:40
 40/54 anonim ***** válasza:
86%
#38: meséld már el légy szíves, hogy az állítólagos kedvességed meg normálisságod a hétköznapokban miben nyilvánul meg az embertársaiddal szemben.
2022. jún. 1. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!