Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis az inceleknek van igazuk, hogy a nőknek érdekes és megkérdőjelezhető párválasztási szokásaik vannak?
Jaja... Amber Heard és Johnny Depp esete meg azt mutatja hogy a kedves és jólelkű nőknek esélye sincs a mai világban.
(irónia)
Ja és ráadásul a kis Amberke James Francoval meg Elon Muskkal is csalta Deppet az ő penthouse-ban, amíg Depp európai népszerűsítő turnén volt. Tanulság, lehetsz te Johnny Depp is, akkor se leszel elég jó egy nőnek.
2
Mert azt szerinted megírják a lapok, hogy ma, 2022. május 31-én Magyarországon 179 rendes, normális férfi talált párt magának?
Ez komolyan olyan, mintha a közúti balesetekről szóló hírekből azt szűrnéd le, hogy az autókázás egy halálos kimenetelű hazárdjáték. Ennyire nem lehettek sötétek. 😂
unalmas már ez....
szarul néztek ki nem tetszetek egy nőnek sem, ennyi az egész, nem kell bonyolítani.
eléd raknak egy 3 hetes túrós csuszát..megeszed?
Ha egy férfi jól néz ki, magas, jóképű, a nők még el is tartják, ha kell. kár ezen vitázni, ezer ilyet láttam már. a menő, sármos hapsiknak elnézik a félrelépést, legalábbis sokkal tovább, akár a többedik maca szerepét is vállalják. nem is értem miért kell a nyilvánvalón vitázni, meg győzködni, hogy a fekete az fehér. minden incelnek van menő hapsi barátja,ismerőse, családanyák, nők, lányok minden további nélkül küldenek a p1nájukról, mellükről, seggükről képet, ha elég jóképű a hapsi.
azt a nőknek mondanám, hogy ne legyenek illúzióik, ezek a menő srácok MINDIG megmutatják az intim képeket nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!