Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose lesz nőm, ha magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz nőm, ha magamra ismertem egy olyan sztoriban, ahol félelmetesnek írták le a férfit a netes ismerkedés során (lent)?

Figyelt kérdés

Olyanokat posztolt a lány a férfit idézve, hogy pl.:

- Lathatlak ma este? Nagyon kedvellek. Hidd el, neked is jó lenne.

- Van kedved találkozni? Mikor érnek haza a szüleid?

Végül:

- Rendben, latom, nem akarsz találkozni, el tudom fogadni a visszautasítást, de kicsit megbantottal…

(Ezek nem pontos idézetek, de ez volt a lényege a “félelmetes” szövegeknek, több napos, addig elvileg “normális” ismerkedés után). Szóval, az ilyen jellegű duma már valami sorozatgyilkost feltételez? Mert én a húszezer mondatom közt tuti, hogy írok ilyesmit is, de ez már riasztó valamiért? Eskü, pedig sose gondoltam még gyilkosságra :D

2022. márc. 12. 00:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Hát lehet, hogy nem kellene azonnal ilyeneket írni, hanem mondjuk 1-1,5 hónap után.
2022. márc. 12. 00:24
 2/18 A kérdező kommentje:
1-2 hónapig kell beszélgetni úgy, hogy a férfi ne “erőltesse” kicsit a találkozót? Mert tényleg kábé ennyi volt az, amit a csak kiposztolt, hogy vigyázat, ilyen őrültek lehetnek, pedig eleinte milyen normális volt. Mert ez milyen fenyegető, hogy átmegy, aztan vagy lesz valami vagy nem. De nem gondolom, hogy itt gyilkosság készülődött :)
2022. márc. 12. 00:33
 3/18 A kérdező kommentje:

*csaj kiposztolt

Megj.: és az újságíró kommentálta, hogy nem is csoda, hogy megijedt…

2022. márc. 12. 00:34
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező! Ki tudja mi volt ott, nem lehet megítélni objektíven.

Ettől függetlenül lehet csajozni, de sok bolond van a nők között is.

2022. márc. 12. 01:34
 5/18 Lachesys ***** válasza:
88%

Azt elfelejtetted leírni, hogy a sztoriban az elutasítás után minden platformon elkezdte spammelni a csajt üzenetekkel, meg olyanokat írt , hogy direkt magába bolonditotta és játszott vele, meg őt mindenki elhagyja stb stb. Passzív agresszív, érzelmi zsaroló, lelkiserult csávó volt aki jól titkolta amíg közbe nem jött valami ami a lelki bajait triggerelte. Az valóban ijesztő, hogy 5 napos irogatas után valaki már szerelmesnek hiszi magát, ez az a fajta csavo aki öngyilkossággal fenyegetőzik ha az első randi után azt mondod inkább nem. És ez még a jobbik eset, rosszabb esetben téged fenyeget meg :D

Nem az egyes mondataival volt a baj hanem így összességében ezzel az egésszel.

2022. márc. 12. 02:01
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
1-2 honap utan mar ne kerdezz semmit. Minek? Mar eleve tudni lehet, hogy nem akar toled semmit, csak unalomuzesre hasznal. Sok ilyen van nobol es ferfibol is.
2022. márc. 12. 02:15
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

A 'megbántottál' szöveg rettentő nevetséges. Kovetíti a betegségeit a másikra, mintha a másik lenne felelős az ő érzelmeiért.

Miért bentódna meg bárki, mert valaki nem akar vele találkozni???

2022. márc. 12. 04:34
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Nekem mondjuk, ha ilyeneket írna egy srác, én is offolnám.

Eleve kiakaszt, mikor valaki el akarja dönteni, hogy nekem mi a jó, hozzám ne akarjon feljönni, ha találkozni akar, akkor inkább hívjon el kàvézni, és ne zsarolgasson finoman ilyenekkel, hogy megbántottam, mert nem úgy viselkedtem, ahogy ő elvárta, mert nem érdekel a hiszti.

Igen, ezek red flagek. Senki ne erőltessen rám semmit és ne próbáljon manipulálni. Amellett, hogy az ilyen simán csak felidegesít, még azon is elgondolkodom, hogy valami pszichopata zaklató.

2022. márc. 12. 06:23
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak a darabolós gyilkost akarjuk elkerülni! Az érzelmi bántalmazókat, meg a lelkisérülteket is.
2022. márc. 12. 06:33
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Ezek szavak, és ezek szerint nem vágod a mögötte lévő személyiséget. Pedig simán levehető.
2022. márc. 12. 06:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!