Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz nőm, ha magamra ismertem egy olyan sztoriban, ahol félelmetesnek írták le a férfit a netes ismerkedés során (lent)?
Olyanokat posztolt a lány a férfit idézve, hogy pl.:
- Lathatlak ma este? Nagyon kedvellek. Hidd el, neked is jó lenne.
- Van kedved találkozni? Mikor érnek haza a szüleid?
Végül:
- Rendben, latom, nem akarsz találkozni, el tudom fogadni a visszautasítást, de kicsit megbantottal…
(Ezek nem pontos idézetek, de ez volt a lényege a “félelmetes” szövegeknek, több napos, addig elvileg “normális” ismerkedés után). Szóval, az ilyen jellegű duma már valami sorozatgyilkost feltételez? Mert én a húszezer mondatom közt tuti, hogy írok ilyesmit is, de ez már riasztó valamiért? Eskü, pedig sose gondoltam még gyilkosságra :D
*csaj kiposztolt
Megj.: és az újságíró kommentálta, hogy nem is csoda, hogy megijedt…
Kérdező! Ki tudja mi volt ott, nem lehet megítélni objektíven.
Ettől függetlenül lehet csajozni, de sok bolond van a nők között is.
Azt elfelejtetted leírni, hogy a sztoriban az elutasítás után minden platformon elkezdte spammelni a csajt üzenetekkel, meg olyanokat írt , hogy direkt magába bolonditotta és játszott vele, meg őt mindenki elhagyja stb stb. Passzív agresszív, érzelmi zsaroló, lelkiserult csávó volt aki jól titkolta amíg közbe nem jött valami ami a lelki bajait triggerelte. Az valóban ijesztő, hogy 5 napos irogatas után valaki már szerelmesnek hiszi magát, ez az a fajta csavo aki öngyilkossággal fenyegetőzik ha az első randi után azt mondod inkább nem. És ez még a jobbik eset, rosszabb esetben téged fenyeget meg :D
Nem az egyes mondataival volt a baj hanem így összességében ezzel az egésszel.
A 'megbántottál' szöveg rettentő nevetséges. Kovetíti a betegségeit a másikra, mintha a másik lenne felelős az ő érzelmeiért.
Miért bentódna meg bárki, mert valaki nem akar vele találkozni???
Nekem mondjuk, ha ilyeneket írna egy srác, én is offolnám.
Eleve kiakaszt, mikor valaki el akarja dönteni, hogy nekem mi a jó, hozzám ne akarjon feljönni, ha találkozni akar, akkor inkább hívjon el kàvézni, és ne zsarolgasson finoman ilyenekkel, hogy megbántottam, mert nem úgy viselkedtem, ahogy ő elvárta, mert nem érdekel a hiszti.
Igen, ezek red flagek. Senki ne erőltessen rám semmit és ne próbáljon manipulálni. Amellett, hogy az ilyen simán csak felidegesít, még azon is elgondolkodom, hogy valami pszichopata zaklató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!