Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose lesz nőm, ha magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz nőm, ha magamra ismertem egy olyan sztoriban, ahol félelmetesnek írták le a férfit a netes ismerkedés során (lent)?

Figyelt kérdés

Olyanokat posztolt a lány a férfit idézve, hogy pl.:

- Lathatlak ma este? Nagyon kedvellek. Hidd el, neked is jó lenne.

- Van kedved találkozni? Mikor érnek haza a szüleid?

Végül:

- Rendben, latom, nem akarsz találkozni, el tudom fogadni a visszautasítást, de kicsit megbantottal…

(Ezek nem pontos idézetek, de ez volt a lényege a “félelmetes” szövegeknek, több napos, addig elvileg “normális” ismerkedés után). Szóval, az ilyen jellegű duma már valami sorozatgyilkost feltételez? Mert én a húszezer mondatom közt tuti, hogy írok ilyesmit is, de ez már riasztó valamiért? Eskü, pedig sose gondoltam még gyilkosságra :D

2022. márc. 12. 00:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Ha valaki olyat írna, hogy "Hidd el, neked is jó lenne.", kapásból letiltanám. Mégis milyen alapon gondolja azt, hogy ő jobban tudja, mi lenne jó nekem, mint én? Hadd döntsem már el én magam! Az ilyen emberek manipulatívak, teljesen tönkreteszik a másikat lelkileg hosszútávon.

Ez a "de kicsit megbántottál" is egy borzasztó passzív-agresszív reakció. Mit akar ezzel elérni? Hogy megsajnáljam, aztán szánalomból mégis jöjjek össze vele? Vagy hogy érezzem magam rosszul, amiért nem vonzódok hozzá?? Akinek nincs annyi önbizalma, hogy elviseljen egy visszautasítást, és cserébe direkt meg akarja bántani a másik felet, az inkább tegyen egy szívességet mindenkinek, és ne is ismerkedjen!

2022. márc. 12. 07:03
 12/18 anonim ***** válasza:
98%

Most ha eltekintünk attól, amit 5ös válaszoló kifejtett, és csak önmagában nézzük ezeket a mondarokat egy netes ismerkedés során:

"Lathatlak ma este? Nagyon kedvellek. Hidd el, neked is jó lenne." - Mi az, hogy hidd el, neked is jó lenne? Ez egyrészt béna, másrészt erőltetés, hagy döntse már el a másik, hogy jónak gondolja vagy sem. Harmadrészt meg igencsak szexuális célozgatás jellegű, ilyen majd én megmutataom hogy kell jól meg...szni téged. Taszítóan behízelkedő.

"Van kedved találkozni? Mikor érnek haza a szüleid?" - Ez megint mi? Addigra végez a csajjal (mármint jobb esetben a szexel)? Oda akarja szervezni a csajhoz a randit? Ez is szintén béna/túl nyomulós...

"Rendben, latom, nem akarsz találkozni, el tudom fogadni a visszautasítást, de kicsit megbantottal…" - Ezt a férfiatlan érzelmi manipulátor, passzív-agresszív hozzáállást... Nem, ez nem egészséges lelkű emberre utal.

Most csak külön kiragadva a mondatokat, ebben a szituban nekem ezek jutnak eszembe. Mondhatsz ezer jó mondatot, ezek lerombolják, mert sejtetik az udvarló valódi személyiségét, és hogy hogyan viszonyul a másikhoz. Az elején a bozalomépítésről is kellene szólnia a dolognak, amiket TETTEKKEL lehet igazán bizonyítani, de itt már kb. írásban elbukik.

29/F

2022. márc. 12. 07:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt nem írta a cikk, hogy meg tovább vitte a srac. Amúgy én a másik oldalt annyiban védem meg, hogy a nők részéről is inkorrekt, hogy nem egyenesek. Ha nyíltan vállalja a no, mondja meg, ne tegyen úgy, mintha ott se lenne. Írta, hogy az elején normálisnak tartotta. Az igaz, hogy neten fura beleszeretni valakibe (élőben egy pillanat műve, bár egyesek ezt is tagadjak), de ha mégis létezik, akkor is meg kell egyenesen mondani, hogy kosz, nem. De értem talán, csak meg kell néznem az eredetit, mi a háttér.
2022. márc. 12. 08:20
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

____________ KÉRDEZŐ !

🤣 JAVASLOM - NEVESS RAJTA EGY JÓT a h****** ri****-on 🤣

2022. márc. 12. 10:15
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
jujjdemajdnemelhittem a válaszokat másenyka alamizsnagrannyknek:)
2022. márc. 12. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ami para az a "neked is jó lenne". Kb mint mikor a nemi erőszakoló mondja, hogy "tudom hogy te is élvezed". Tök felesleges ilyet írni, azt majd a másik tudja, hogy neki mikor mi lenne jó.

A mikor érnek haza a szüleid miért releváns? Titokban kell találkozni, vagy mi?

Igazából a megbántós szöveget sem értem, nyilván aki simán ghostinhol, annak tök mindegy, megbántotta-e a másikat. Semmi értelme még utána ott vergődni. Persze, ha jobb az illetőnek ettől, hogy így kiírta az érzéseit, akkor oké, csak ezzel igazából magát alázza meg.

2022. márc. 12. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem inkorrekt, hogy nem egyenes, belehazudhat a pofádba, akkor sincs jogod fenyegetni.
2022. márc. 12. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:
8%
#17.-esnek úgy látszik baj van a szövegértéssel 😁 😆 🤣
2022. márc. 12. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!