Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, mely dolgok azok amelyekben az inceleknek igazuk van, és mely dolgok azok amelyekben nincs?
Igazuk van: Semmiben.
Tévednek: Mindenben.
Ugye az incelek nem az ujjukbol szopjak az "igazsagot", hanem vannak olyan szociologiai es humanetologiai kutatasok, felmeresek, amelyek eredmenyei egybevagnak az incelek valos eletbeli tapasztalataival. Tehat itt az a kerdes, hogy azok az adatok valosak-e, amelyekbol az incelek meritenek.
37F incel
Igazuk van: nőknek csak a külső számít, pénisz méret és pénz
Nincs igazuk: összes többi, pl. nem kell/lehet államilag szabályozni ilyen dolgokat, nem kell/lehet kényszeríteni nőket semmire, nőgyűlölet (az sehova se vezet)
Igazuk van sok pontban abban amiket mondanak a nők gondolkodásáról, bár nem minden nőre, de tényleg van egy nagyszámú réteg akire igazak. Nincs igazuk abban hogy ebbe bármilyen módon bárkinek vagy bárminek is belekéne szólni.
Nincs igazuk abban hogyy minden nőre érvényes a filozófiájuk, hogy mindenki olyanokra bukik akikre ők gondolnak, hogy a maguk fajta nem jön be senkinek (alapesetben ha nem incelkednének).
25f/Nem vagyok incel, van barátnőm.
"kinezet, penz, magassag"
Szívesen megmutatnám neked milyen az én Tinder találati listám rondaként és milyen egy nagyon jóképű haveromé ;). Én is nagyon sok pénzt keresek, sőt én még műveltebb is vagyok náluk jobb humorral, intelligensebb is. Csak ronda. Többit meghagyom neked, hogy összekösd a pontokat ;).
8-as:
Segíthetek hogy miként dobj a külsődön. Küldj egy képet.
Biztos csak a jószándék vezérel, de egy ronda ember nem mutogatja magát idegeneknek, gondolom megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!