Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Azokban a filmekben, amelyekben van 2 barát: egy jóképű, menő srác, akinek nincs gondja a csajozással és a kevésbé jól kinéző, kissé önbizalomhiányos haverja, akinek nem jön össze egy csaj sem. Ti melyik karaktert kedvelitek jobban e filmekben?
Ez attól függ. Gyakorlatilag egyedül az amerikai pite című szörnyűség jutott eszembe. Ott a srác aki mindenkit megdug sokkal kevésbé szimpi, mint a tanár nyomi fia, aki egy baráton gyakorolja a csókolózást.
De az, hogy melyik szimpatikusabb, tisztán azon múlik, hogy az író és a rendező, hogy döntött. Ők alakítják úgy a karakter jellemét és a helyzeteket, hogy kedved, vagy unszimpatikus legyen.
Innentől irreleváns szerintem, hogy adott filmekben ki volt szimpatikusabb.
Karakterfüggő, de általában azokban a filmekben, amiket én nézek nem ilyen felszínes és egysíkú a karakterleírás. Rengeteg múlik a bemutatásukon is, mert egy ügyes rendező és író páros bármelyiket teheti szimpatikussá és ellenszenvessé is.
Ha ez bármilyen táptalajt ad, nekem az alábbiak voltak a legszimpatikusabb (vagyis a "bár velem lenne") férfi szereplők filmekben:
- Marty Mcfly (Back to the Future, 1985)
- Gil Pender (Midnight in Paris, 2011)
- Adam (Only Lovers Left Alive, 2013)
- Dimitri (Anastasia, 1997)
- Edward Bloom (Big Fish, 2003)
- Newt Scamander (Fantastic Beasts and Where to Find Them, 2016)
- Jim Stark (Rebel Without a Cause, 1955)
- J. R. R. Tolkien (Tolkien, 2019)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!