Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel vagyok, ha tudok barátnőt szerezni, de nem tudom kiérdemelni a hűséget, ezért inkább egyedül maradok?
A hűség nem érdem.
És nem csal meg mindenki mindenkit.
Nem vagy incel, ha tudsz barátnőt "szerezni".
Neked a leírtak alapján inkább a megtartással vannak problémáid.
Amúgy elég bunkó csajokat találtál eddig, ha mind megcsaltak és még nekik állt feljebb. (Pech.)
Én azt javaslom, hogy ne add fel! Menj tovább!
Az ilyen félrekeffentős k*rvácskákat meg szépen felejtsd el!
Szó szerint, még szóra sem érdemesek... :,D
Nem, ez így nem incelség. Szimplán csak nem a megfelelő párt találtad. Sajnos ez ilyen, nem jöhet össze elsőre, de akár még tizedjére sem...
Ne add fel, próbálkozz tovább! Lehet érdemes tartani kis szünetet, feltöltődni, új hobbikba kezdeni... élvezd az életet egyedül, aztán egyszer csak újra összehoz a sors valakivel, remélhetőleg már a megfelelő emberrel 😉
Nem vagy az, mivel TE választottad az egyedüllétet, nem pedig kényszerből történik a dolog.
Incel az aki akarta ellenére kénytelen cölibátusban élni.
Szóval akkor sem lehet valaki incel ha bár nincs nője, de szeretne, viszont nem is próbálkozik senkinél.
Magyarán a legtöbb itt nyivákoló ember NEM incel, hiába tartja annak magát.
Nem, akkor te volcel vagy.
25F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!