Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel vagyok, ha tudok barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel vagyok, ha tudok barátnőt szerezni, de nem tudom kiérdemelni a hűséget, ezért inkább egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Mindenki megcsal és mindenki szerint én vagyok a hibás, nem a megcsaló.

2022. máj. 31. 10:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha tudsz barátnőt szerezni aki nem kövér, akkor nem vagy incel!
2022. máj. 31. 10:32
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

A hűség nem érdem.

És nem csal meg mindenki mindenkit.

2022. máj. 31. 10:33
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy incel, ha tudsz barátnőt "szerezni".

Neked a leírtak alapján inkább a megtartással vannak problémáid.

Amúgy elég bunkó csajokat találtál eddig, ha mind megcsaltak és még nekik állt feljebb. (Pech.)

Én azt javaslom, hogy ne add fel! Menj tovább!

Az ilyen félrekeffentős k*rvácskákat meg szépen felejtsd el!

Szó szerint, még szóra sem érdemesek... :,D

2022. máj. 31. 11:05
 4/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem, ez így nem incelség. Szimplán csak nem a megfelelő párt találtad. Sajnos ez ilyen, nem jöhet össze elsőre, de akár még tizedjére sem...

Ne add fel, próbálkozz tovább! Lehet érdemes tartani kis szünetet, feltöltődni, új hobbikba kezdeni... élvezd az életet egyedül, aztán egyszer csak újra összehoz a sors valakivel, remélhetőleg már a megfelelő emberrel 😉

2022. máj. 31. 11:22
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagy az, mivel TE választottad az egyedüllétet, nem pedig kényszerből történik a dolog.

Incel az aki akarta ellenére kénytelen cölibátusban élni.

Szóval akkor sem lehet valaki incel ha bár nincs nője, de szeretne, viszont nem is próbálkozik senkinél.

Magyarán a legtöbb itt nyivákoló ember NEM incel, hiába tartja annak magát.

2022. máj. 31. 12:19
 6/21 anonim ***** válasza:
22%

Nem, akkor te volcel vagy.

25F incel

2022. máj. 31. 12:36
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
2022. máj. 31. 12:53
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy incel, de amúgy kíváncsi lennék, mi a pontos magyarázat, amiért te vagy a megcsalás oka.
2022. máj. 31. 13:21
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
8. Tudod, ne játszd az áldozat szerepet, te felelsz mindenért ami veled történik.. Csak egyik véglet sem épp egészséges, pláne egy olyan dologba ami két emberen múlik. Mellesleg megcsalásnál szerintem az a fél a hibás aki megcsalja a másikat, feltéve ha nem azért lép így ki mert megfenyegeted meg megvered, mert az is más tészta.
2022. máj. 31. 14:26
 10/21 anonim ***** válasza:
23%
Ha mindenki megcsalt, akkor benned is kell, hogy valami hiba legyen. Egy hűtlen exre még lehet mondani, hogy ő a volt a hibás, de ha mind.. Ráadásul azt írod mindenki téged hibáztat, nem a megcsalót. Ha ezt így kimondják a környezetben élő emberek, akkor valami nagy baj van veled.
2022. máj. 31. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!