Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel vagyok, ha tudok barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel vagyok, ha tudok barátnőt szerezni, de nem tudom kiérdemelni a hűséget, ezért inkább egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Mindenki megcsal és mindenki szerint én vagyok a hibás, nem a megcsaló.

2022. máj. 31. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Bakker, miért születtél incelnek?
2022. máj. 31. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

"Tudod, ne játszd az áldozat szerepet, te felelsz mindenért ami veled történik.."

Jaa, én úgy értelmeztem, amit a kérdező írt, hogy a csajok magyarázták meg neki, hogy ő cseszett el valamit. De így valóban logikusabb.

Amúgy ez egy annyira elcseszett dolog, amikor a "hibást" keressük. Úgy értem, ha megcsalnak, az értelemszerűen a megcsaló döntése volt, azért te nem vagy felelős. Ugyanakkor ha konkrétan minden partnered megcsal, és te nem gyakorolsz önreflexiót, akkor ott tényleg van baj a te oldaladon is.

2022. máj. 31. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
De ha nincs fenyegetőzés akkor mindenképp a megcsaló a hibás, egyenes ember megbeszéli a dolgokat, vagy minimum szakít, nem félrelép.
2022. máj. 31. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

"De ha nincs fenyegetőzés akkor mindenképp a megcsaló a hibás, egyenes ember megbeszéli a dolgokat, vagy minimum szakít, nem félrelép."

Én ezt árnyaltabban látom, de nem ide tartozik, úgyhogy ebbe nem megyek bele. Nézzük inkább onnan, hogy ha te újra meg újra nem egyenes emberekkel jössz össze, abban van felelősséged. Csak egy példa.

2022. máj. 31. 15:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az agresszorok is ezzel jönnek, hogy a másik a hibás, mert kiprovokálta a verést. Aki a megcsalásnál a megcsaltat hibáztatja, az ugyanilyen. Semmilyen hiba nem igazolja a megcsalást. Ez a hűtlen kamugépek vergődése, hogy a másik tehet arról, amit ők csináltak.
2022. máj. 31. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Semmilyen hiba nem igazolja a megcsalást."

Ki állította, hogy bármi igazolná?

2022. máj. 31. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

A 10-es válasz egy az egyben ilyen aldozathibáztató, bűnpártoló komment volt.

Lehet, hogy a kérdező nem volt jó párja ezeknek a lányoknak. És? Ez a megoldás? Szakítani nem lehet?

Undorító ez a kettős mérce az oldalon, ahogy a férfi megcsalókat démonizálják, de a nőket mindig kimosdatják valahogy.

2022. máj. 31. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, a #10-es mire gondolt, valóban elég szarul fogalmazta meg, ezzel együtt én képtelen vagyok azonosulni ezzel a "ki a bűnös" megközelítéssel.

Tegyük fel, hogy eddig minden csajom lopta a pénzemet a pénztárcámból. A lopás bűn, és nincs rá semmilyen mentség, az ilyen csajokat zárják börtönbe. Aki ilyenkor azt mondja, hogy meg is érdemlem, ha ilyen lúzer voltam, minek jöttem össze ilyennel, az áldozathibáztatás. Ha valaki fejbekólint, hogy vegyem már észre, hogy ez mintaszerűen mindig velem történik, az nem az.

2022. máj. 31. 16:27
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Aki sorozatosan szar helyzetekbe keveri magát, az lehet, hogy hülye, de még így sem mérhető össze azzal a lelketlen aljassággal, ami a megcsalókban van. Azon lehet filozofálni, hogy hülyének lenni bűn, vagy sem. De hogy a megcsalás teljesen más. Az gonoszság, ha szándékosan fájdalmat okozol a másiknak. Nem kell mentegetni a megcsalókat, nem érdemlik meg.
2022. máj. 31. 16:33
 20/21 anonim ***** válasza:
14. Az a baj, hogy az ilyen könnyűvérű emberek jól elő tudják adni a hűségest.
2022. máj. 31. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!