Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a társadalom szélesebb rétegeit bevonni az incelvitába?
Biztos másnak is feltűnt már, én megkockáztatom, hogy jelenleg itt az incelválság generálja a legnagyobb vitákat és indulatokat.
Most jöttem rá, hogy mi a probléma: csak két elfogult szélsőség vitázik, és egyik sem látja tisztán sem a saját helyzetét, sem egymást, sem a teljes képet.
Az incelek sem, akik túl radikális megoldásokat javasolnak, és a nők sem, akik szintén védik a védhetetlent és a kiváltságos pozíciójukat, valamint nem hajlandók tudomást venni arról a rengeteg férfiról, aki áldozatul esik a kegyetlen aránytalanságoknak.
De vajon mi lehet a VALÓDI többség véleménye? Mit gondol a ténylegesen független átlagember? Ezt hogyan lehetne kideríteni? A párkapcsolati piac megreformálásához - ami egyre inkább úgy tűnik, hogy megkerülhetetlen - rájuk is szükség lenne.
37F incel ahogy megérkezik Malajziába:
https://www.youtube.com/watch?v=ZvwWpenXyMo&ab_channel=YourP..
Az előbb az abortusz betiltásáról viccelődtél milyen érdekeit nézed te a nőknek😂
Én boldog vagyok koszonom és nem kellett hozzá incel
73
Ne tudd már jobban mitől vagyunk boldogok. Olyan pasiktól akik kellenek nekünk. Ez a chadezés meg rongyozás meg már kezd nagyon unalmas lenni. Milliószor bebizonyosodott az életben és itt általatok is, hogy a legocsmányabbul ti bánnátok velünk ha megtehetnétek, de szerencsére nem tudjátok megtenni. Ennyi a történet.
Minden nőre rárepültök itt aki leírja hogy szereti a párját ami normális és jóképű, és veréssel, leköpéssel, agyonrugdosással fenyegetitek hogy akkor majd befogná a nagy pofáját és különben is, az aktuális kúrópajtija sem számít, nem érdekel titeket, azt is agyonveritek mert a nő nektek jár.
Kártékony szörnyetegek vagytok. Soha nem fog az állam segíteni nektek mert úgysem szaporodni akartok (jobb is...) hanem csak egy szexrabszolgát, az meg kit érdekel.
76
És ezeket abból szűrted le, hogy nem téged választanak?
"az incelek kívülállóként objektíven látják a teljes képet, ezért lenne érdemes ránk hallgatni."
A nap vicce, az incel azért incel mert nem tud párkapcsolatot kialakítani.
Mint akiknek nincs jogsira, kezdene el okoskodni az autóvezetésről olyanoknak akiknek van.
De ha elmegyek Észak-Koreába és ott végigverem az embereken, hogy itt most demokrácia lesz, akkor legkésőbb 5 éven belül rájönnek, hogy mégiscsak jobb a demokrácia.
Ti is egy hasonlóan zárt rendszerben éltek, ehhez alkalmazkodtatok, ebben tudtok relatíve boldogulni. Mi csak azt mondjuk, hogy van egy másik rendszer, és nem kellene félni a változástól. Például amikor itt rossz házmester módjára jelentgetik a nemtetsző kommenteket, az pont erre a beszűkült tudatállapotra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!