Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a társadalom szélesebb rétegeit bevonni az incelvitába?
Biztos másnak is feltűnt már, én megkockáztatom, hogy jelenleg itt az incelválság generálja a legnagyobb vitákat és indulatokat.
Most jöttem rá, hogy mi a probléma: csak két elfogult szélsőség vitázik, és egyik sem látja tisztán sem a saját helyzetét, sem egymást, sem a teljes képet.
Az incelek sem, akik túl radikális megoldásokat javasolnak, és a nők sem, akik szintén védik a védhetetlent és a kiváltságos pozíciójukat, valamint nem hajlandók tudomást venni arról a rengeteg férfiról, aki áldozatul esik a kegyetlen aránytalanságoknak.
De vajon mi lehet a VALÓDI többség véleménye? Mit gondol a ténylegesen független átlagember? Ezt hogyan lehetne kideríteni? A párkapcsolati piac megreformálásához - ami egyre inkább úgy tűnik, hogy megkerülhetetlen - rájuk is szükség lenne.
"Biztos másnak is feltűnt már, én megkockáztatom, hogy jelenleg itt az incelválság generálja a legnagyobb vitákat és indulatokat."
Maximum itt. A világ nagy részét ez egyáltalán nem érinti.
"Most jöttem rá, hogy mi a probléma: csak két elfogult szélsőség vitázik, és egyik sem látja tisztán sem a saját helyzetét, sem egymást, sem a teljes képet."
Ez így van. Az oldalon vannak a nőgyűlölő incelek és a frusztrált/férfigyűlölő nők. Lassan ez az oldal lett a magyar net pöcegödre, legalábbis, ha az ebbe a kategóriába írókat nézzük. Képtelenek érvelni és csak egymást szidják. Középen állok és általában belém mindig belém állnak. Ha a férfiakról írok kritikát, akkor az incelek problémáznak (meglepő egyébként, de ők jóval ritkábban), a nők meg tapsolnak. Ha a nőkről írok kritikát, akkor a nők esnek nekem habzó szájjal.
"De vajon mi lehet a VALÓDI többség véleménye? Mit gondol a ténylegesen független átlagember? Ezt hogyan lehetne kideríteni? A párkapcsolati piac megreformálásához - ami egyre inkább úgy tűnik, hogy megkerülhetetlen - rájuk is szükség lenne."
Az átlag magyar alapvetően tojik mindenre, ami nem a saját érdekével kapcsolatos. Gyűlölködés az ország alapja, megsózva jó adag tájékozatlansággal. A politikai pártok elérték, hogy leszakadjunk Európától.
Az incelekkel kapcsolatban a saját véleményem: Dolgozzanak magukon és ha tehetik, menjenek ki külföldre. Sokkal jobb munkalehetőségeik lesznek, nyugodtabb környezetben, ezáltal jobban is fogják érezni magukat és így könnyebben tudnak fejlődni. Többségüknek elég lenne 1-2 év normális kondi, jó haj és normális ruhák.
A probléma az, hogy ennél jóval jelentősebb társadalmi problémák sem érdeklik az átlagembert, a hármasnak igaza van. És ha a többség apolitikus és leszarja az egészet, akkor egyik ügy sem lesz elég jelentős.
Sehogyan, hiszen a társadalom 99,9%-át nem érinti az incelvita semmilyen szinten. A maradék pedig csak az incelek, illetve az incelek által zaklatott nők. Utóbbiak többen vannak, így a vita vége az lenne, hogy az incelség egy elmebetegség, és kezeltetni kell pszichiáterrel, pszichológussal.
Pontosan ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!