Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a társadalom szélesebb rétegeit bevonni az incelvitába?
Biztos másnak is feltűnt már, én megkockáztatom, hogy jelenleg itt az incelválság generálja a legnagyobb vitákat és indulatokat.
Most jöttem rá, hogy mi a probléma: csak két elfogult szélsőség vitázik, és egyik sem látja tisztán sem a saját helyzetét, sem egymást, sem a teljes képet.
Az incelek sem, akik túl radikális megoldásokat javasolnak, és a nők sem, akik szintén védik a védhetetlent és a kiváltságos pozíciójukat, valamint nem hajlandók tudomást venni arról a rengeteg férfiról, aki áldozatul esik a kegyetlen aránytalanságoknak.
De vajon mi lehet a VALÓDI többség véleménye? Mit gondol a ténylegesen független átlagember? Ezt hogyan lehetne kideríteni? A párkapcsolati piac megreformálásához - ami egyre inkább úgy tűnik, hogy megkerülhetetlen - rájuk is szükség lenne.
Mi az az incelválság és incelvita?
Akkor a neociki az már elmúlt?...
45-ös:
Déli, Lágymányosi épület, könyvtár. Angelusz Róbert társaság rendezte (ők többször vitatkoztak incel témakörbe, ha ránézel a facebookukra, akkor látni fogod ha sokat görgetsz). A pontos dátumra már nem emlékszem, valamikor márciusba volt ha jól emlékszem.
46: És valahol újra lesz vagy van felvétel?
Én se értem amúgy, rengeteg kutatás készül a családalapításról, pártalálásról, ezek akadályairól, mért nem kerül bele az a passzus, hogy nem tudják az emberek, hogyan kell egy szerelmi vagy szexuális kapcsolatot kialakítani? Szerintem ez sok embert érint, nem 1-2%-ot és nem 1-2 éve, hanem évtizedek óta.
47-es:
Ezt sajnos nem tudom. Nem tudtam a társasággal kapcsolatba lépni, pedig egyszer próbáltam. Sajnos a szakkolégiumi jelentkezésükről is lemaradtam így ilyen kapcsolatom sincs. Az egyetemen pedig bárkit kérdek, senki se ismeri a társaságot. Olyan mint valami szellemklub, ami időről időre feltűnik itt-ott :D
De én már követem a facebook oldalukat, bízok benne, hogy ott lesz újra valami incel kontent, mert értelmesnek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!