Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a társadalom szélesebb rétegeit bevonni az incelvitába?
Biztos másnak is feltűnt már, én megkockáztatom, hogy jelenleg itt az incelválság generálja a legnagyobb vitákat és indulatokat.
Most jöttem rá, hogy mi a probléma: csak két elfogult szélsőség vitázik, és egyik sem látja tisztán sem a saját helyzetét, sem egymást, sem a teljes képet.
Az incelek sem, akik túl radikális megoldásokat javasolnak, és a nők sem, akik szintén védik a védhetetlent és a kiváltságos pozíciójukat, valamint nem hajlandók tudomást venni arról a rengeteg férfiról, aki áldozatul esik a kegyetlen aránytalanságoknak.
De vajon mi lehet a VALÓDI többség véleménye? Mit gondol a ténylegesen független átlagember? Ezt hogyan lehetne kideríteni? A párkapcsolati piac megreformálásához - ami egyre inkább úgy tűnik, hogy megkerülhetetlen - rájuk is szükség lenne.
"#30 Ez nem egy fair kérdés, nem arról kéne hogy ez szóljon, hogy én megmondom a megoldást, elképzeléseim vannak. Egy konzervatív megközelítést kellene alkalmazni, a házasság, a hagyományos családmodell értékét és jelentőségét helyreállítani a vallásokkal együtt (lehet vicceskedni, de lássuk be, hogy a végtelen liberalizmus előbb fog totális nihilt és depressziót hozni, mint boldogságot, szükség van valami magasabb rendűre)."
Üdv, 30-as.
#40 Jaj, köszönöm a sajnálatot, sajnállak majd viszont én is, amikor betiltják az abortuszt. :D
#51 Nem tudom kivel keversz össze, annyira nem is érdekel, viszont ha hallucinálsz, azt viszont a pszichiátereddel tudod megbeszélni.
Nem is kell meglepődni, ha senki nem megy el egymaga egy ilyen élő "vitára".
Az incelek körül olyan közgyűlölet uralkodik, amilyet még a hajléktalanok vagy a bűnözők sem láttak.
#57 Ellenben veletek, elképesztő szellemi magaslatokból alászállt nagyonprogresszív és nagyonérzékeny entellektüelekkel.... Akik valamiért mégis a gyakorin töltik a fél életüket. :D Valami nem stimmel.
Amúgy Varsó nincs olyan messze, azt hittem odáig még a radikális feminista elit is ellát, elnézést, hogy túlbecsültelek.
Na látom, veled se lehetne élőben konstruktív vitát folytatni. Ha már egy anonim fórumon így kikeltél magadból, megeshet élőben agresszívabban lépnek fel. Legalább kibújt a szög a zsákból.
Itt az oldalon is lehet amúgy tapasztalni, hogy a többségetek nem a nyugodtságáról híres.
Itt az incelektől lehetett már olvasni polgárháborúval, terrorizmussal, mészárlássál, erőszakkal, veréssel kapcsolatos fenyegetőzéseket is.
És miért? Mert a nők pár perc erejéig nem feküdnek alátok jótékonysági alapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!