Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 felett a szüleikkel élnek?
Én is 30 felül vagyok. Emlékszem egyszer egy nő pont emiatt utasított el mert még otthon élek "anyucinál" :D
A nő szintúgy 30 felül van, de nincs egy deka megtakarítása sem. Minden pénze az albérletre megy illetve, ha teheti akkor egy rövid utazásra és így folyamatosan 0-án van a számlája. Az utazásnál meg csinálja magáról a fotókat az insta-ra meg facebook-re így büszkén, hirdetve ő, hogy milyen független felnőtt érett nő.
Csak az kifelejtődött, hogy nekem meg a számlámon már szépen összegyűlt a kezdő részlet, hogy vehessek magamnak egy luxusházat.
Természetesen albérletbe is szívesen költöztem volna vele, de odáig már nem jutott az ismerkedés, mert azonnal ejtett.
Mivel hamarosan esedékes nálam a luxus ház vétel így ez a probléma megoldódik. Társkeresőkre is tudok majd szép képeket kirakni.
1 dolog viszont biztos! Hogy amint meg lesz a luxusházam annyi nőn fogok bosszút állni amennyin csak tudok!!! Az összes anyagias mamahotellel gúnyolódó liba meg fogja kapni ezért a magáét! :D
40
"Úgy oldja meg, hogy van saját szobája/házrésze"
Más a házrész, és más az, ha egy 2.5 szobás panelban élsz 30 felett a gyerekszobádban. Házrésznél önálló vagy, SAJÁT konyhával stb.
A panelos körülmény már nem ok! Tudod, egy egészséges nő, képtelen feloldodoni, ha szex közben, anyós a szomszéd szobában nézi a szulejmánt.
42
A nők messziről kiszagolják, ha lúzer vagy! Nem egészen értem, miért kéne bárkin is bosszut allnod, mert elutasitot
47
Hogy a pocsába oldódjon fel egy nő ugy, hogy a másik szobában ott az !,yós?
48: nekünk nem esett nehezünkre. Sőt kifejezetten "izgalmas" volt úgy, hogy tudtuk az ősök pár méterrel odébb vannak.
Amúgy meg az anyós orra előtt is megkúrtam volna a csajt, nem nagy dolog :D
49
👏👏👏
Ettől ez mondjuk még nem normális...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!