Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok dobnátok egy hátast ha egy pasi ismerkedés közbe egy héten át nem piálna?
Figyelt kérdés
Hogy ezzel is bizonyítsa hogy ő nem alkesz. Tetszene nektek, hogy ilyet tesz értetek?tegnapelőtt 17:38
3/20 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc
tegnapelőtt 17:49
4/20 anonim válasza:
Miért kell bizonyítania? Talán valaki alkesznak gondolta?
5/20 anonim válasza:
40 éve nem iszom, akkor én egy Isten lehetek a szemükben!
6/20 anonim válasza:
Piással eleve szóba sem állok.
Egyébként is, egy hét az semmi. Hagyja abba végleg, na azt értékelném.
7/20 A kérdező kommentje:
6 És ha 1 hétig nem piál de hétvégire kell neki az elhajjlási endegéj, mert kezdődik az nb 1 és megy a haverokkal meccset nézni meg sörözni?
tegnapelőtt 17:55
8/20 anonim válasza:
Az inkább zavarna, ha ezt úgy prezentálja, hogy veri a mellét hozzá, hogy hú, egy hete nem ittam. Nekem mindegy, iszik-e vagy nem, ameddig ez nem rendszeres és nem okoz neki gondot, ha bizonyos idő után nem kap piát.
9/20 anonim válasza:
Az hogy havonta egyszer elmegy piálni a haverokkal még úgy ahogy belefér. De remélem ekkor sem a sárga földig issza le magát.
10/20 anonim válasza:
"hétvégire kell neki az elhajjlási endegéj"
Szóval nem alkesz?
Jó a meccs, de minek a sör, és mennyi?
Ha te megengeded, akkor ihat? És mennyit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!