Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 felett a szüleikkel élnek?
10
Nem. Egyedül élek! De elég illuzioromboló, ha csak hozzám lehet jönni, mert a pasi 30 évesen képtelen volt külön költözni...
7
Hát nem tudom, én nem igazán tudok úgy feloldódni, miközben anyós a szomszéd szobában nézi a Szulejmánt
Egyébiránt: Önmagában, nem feltétlenül kizáró ok, de VALAMIÉRT oriási egybeesést mutat a 30 fölött anyukával élő pasik halmaza, az élet egyéb területein is sz.rul teljesítő, önállótlan lúzerekkel - és ez így csomagban szerintem érthető módon nem piacképes összkép
13as voltam
19-es te hol élsz? :D
"ha van előttük 2 ugyanolyan férfi , legyenek ikrek, de az egyiknek saját lakása van a másik otthon él, akkor a saját lakásost fogja választani"
Van saját lakásom, mégis otthon élek. Semmit nem számít. Az a lényeg, hogyan néz ki az ember. Gigachadre akkor is tapadnak a nők ha egy bunkó, büdös barom, aki megalázza, sokszor fizikailag is bántalmazza őket. Nála az sem számít ha az anyjával és annak nyugdíjából él.
Mindenki másnál pedig az egekben vannak az elvárások.
Átlag külsővel elvárások lesznek feléd, jó külsővel engedmények minden téren.
Ennyi a képlet.
Ja egyébként nőknél is hasonló a helyzet. Ha nagyon jól néz ki a csaj, minden szarsága megbocsátható, ha kevésbé, akkor neki is jól kell teljesítenie egyéb téren...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!