Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 felett a szüleikkel élnek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 17:04
1/51 anonim válasza:
Nem hiszem hogy mind, de a nagyrészük fixen. Leginkább ha ki is van szolgálva otthon.
3/51 anonim válasza:
ha van előttük 2 ugyanolyan férfi , legyenek ikrek, de az egyiknek saját lakása van a másik otthon él, akkor a saját lakásost fogja választani
4/51 anonim válasza:
Nem. A 48 éves párom is a szüleivel élt. Nem ez számitott. Előtte évekig élt külföldön egyedül.
5/51 anonim válasza:
Ha tetszik nekem az illető és jól érzem magam vele, akkor kap úgymond egy esélyt.
Az esély az, hogy miért lakik otthon, és miként él otthon. Ha pl. mamahoteles akkor viszlát nagy ívben..
És ha még évekig nem célja elköltözni onnan akkor sem ha ketten költöznénk együtt közösen akkor is pápá.
6/51 anonim válasza:
Tekintve, hogy az intim együttlét nem megoldott ugy, így igen, normális nö az ilyet elitasitja! Ha 30 evesen anyaddal élsz, először másik munkát keress, ne nőt
7/51 anonim válasza:
#6 ti nem tudjátok megoldani.. fogalmazz úgy.
8/51 anonim válasza:
Kérdés, hogy mekkora ingatlanban lakik együtt a szüleivel. Egy társasházi lakásban, az egykori gyerekszobájában? Vagy egy családi házban, ahol egy egész emelet az övé?
9/51 anonim válasza:
Én összejöttem ilyennel, mert nekem van lakásom szóval megoldott volt az összeköltözés is. Gyereket terveztünk, nagy nehezen sikerült, majd 4 hónapos terhesen itt hagyott és visszament anyucihoz.
Szóval senkinek sem ajánlom az ilyen mamahoteles pasikat.
10/51 anonim válasza:
6-os te a szüleiddel laksz és azért nem megoldott a paliddal a keksz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!