Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
26
Te figyelj, elég gáz, ha valaki így gondolkodik. Egy férfi ne miattam éljen egészségesen, ne miattam fürödjön vagy vásároljon magának rendes ruhákat (nem, nem az űrből is jól látható Gucci logós szarokra gondolok).
Aki az igényesség minimumát csak punciért cserébe hajlandó teljesíteni, az egy idő után a punciért sem hajlandó rá. Esküvő után elhízik, eligénytelenedik, leszarja az egészet, mert már "megszerezte" a nőt. Hidd el, könnyű kiszúrni az ilyen fazonokat.
(Ja és mielőtt valaki a torkomnak ugrik: nőből is akad ilyen bőven.)
24: Nálam is hasonló a helyzet. Egy évvel ezelőtt két munkám is volt. Egyrészt dolgoztam a normál munkahelyen a fizetésért, másrészt dolgoztam otthon a konyhában, hogy meglegyen a megfelelő fehérjebevitel. Aztán persze én is elhanyagoltam magam, amikor kiderült, hogy az egész nem ér semmit, kivéve talán ha csak szteroidokkal felépíthető instagram tested van.
Mostanában viszont megint elkezdtem kondizni, de étrend nélkül. Ha olyan edzésterved van (minden izomcsoportot megedzel 3x egy héten a lábadat leszámítva otthon), elég lehet napi szinten 30 perc is arra, hogy átlagom felüli tested legyen és ne tűnjél se kórosan soványnak, se kövérnek. Ez így szerintem megéri.
Viszont a több órát igénybe vevő konditerembe járás + csirkézés a konyhában már nem.
Na, ismet egy kerdes, amit a nok kisajatitottak a sajat elmeleteik mantrazasara, teljesen ignoralva minden ferfi tapasztalatat es toljak a ferfiellenes beszolasokat.
Aztan csodalkoznak, hogy minden ertelmes ferfi elmenekul az oldalrol. Kinos. 🤐
"Aztan csodalkoznak, hogy minden ertelmes ferfi elmenekul az oldalrol."
Akkor nem csoda, hogy te még itt vagy. :D
33: Ha veszel egy húzódszkodó/tolódzkodó rudat meg két egykezes súlyzót, nem is kell.
Egyébként nekem nem is annyira a konditerembe járás volt a gond. Inkább a konyhai munkát nem bírom, különösen a mosogatást, meg a konyha takarítását.
Megjegyzem, egy normális civilizált társadalomban meal prep a nő feladata lenne, amíg a férfi dolgozik. Így ment ez 6000 éven keresztül.
"erőben meg nincs gond mivel munkában részben szoktam emelgetni":
That's a big cope bro
37
És te el tudnál tartani egy nőt? Csak úgy kérdem... Mert ha nem, akkor baromira nem civilizált elvárás, hogy a nő dolgozzon 8 órát, meg még az otthoni munkákat is ő végezze.
Amikor kondis havernak segítettem felvinni a 90 kg-s bútort a harmadikra akkor folyamat mondogatta, hogy tegyük le pihenjünk , fordulónként kellet megállni.. én úgy hogy van pocakom simán felvittem volna egy körben
Kérdeztem is tőle, hogy most akkor csak zenét hallgatni jár a kondiba? Közben meg olyan a teste mint valami holywoodi sztárnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!