Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A social media miatt vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?

Figyelt kérdés

Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..

Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe

2022. máj. 20. 08:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/279 anonim ***** válasza:
92%

59

Ha ilyen rosszak vagyunk, akkor szakadj már le rólunk, baszki...

2022. máj. 20. 09:54
 62/279 A kérdező kommentje:
Mint írtam ha nem lenne luk a lábatok között de sajnos van ami vonzza az embert
2022. máj. 20. 09:56
 63/279 anonim ***** válasza:
92%

Akkor:

1. Ne legyél ilyen undorító ösztönállat.

2. Menj lrostihoz.

2022. máj. 20. 09:58
 64/279 anonim ***** válasza:
91%
Meg fog lepni, de a te lábad közt is van lyuk és neked is van szád, és itt egy csomó incel, aki magányos. Egyezik a világnézetetek is. Nem értem, mire vártok. A biszex fiúk szerint a fiúk amúgy is jobban szopnak.
2022. máj. 20. 10:10
 65/279 A kérdező kommentje:

Csak hogy én hetero vagyok nem biszex így nem érdekelnek a férfiak.

Az lenne nektek a legnagyobb érvágás ha a férfiak egymással ellennek mert akkor haszontalanok lennétek.

Onnantól nem lenne kivételezés veletek a munkahelyen a valós teljesitményhez kapnátok a bért maximum valami aktatológato vagy takaritói állás minimálbérért.. nem tudnátok feljebb sz*pni magatokat bizonyos poziciókba vagy színésznek stb , érdektelenek lennétek

2022. máj. 20. 10:12
 66/279 anonim ***** válasza:
92%
Kiváncsi lennék amúgy egy pszichológus válaszára, mit mondana, milyen trauma kell ahhoz hogy valaki így gondolkozzon
2022. máj. 20. 10:19
 67/279 anonim ***** válasza:
91%
Ha hirtelen minden férfi meleg lenne, semmi nem változna az életemben. Nem szólnának be az utcán, és nem kellene folyton igazgatni a ruhám, hogy ne látszódjon ki a mellem.
2022. máj. 20. 10:21
 68/279 A kérdező kommentje:

Viszont 200 ezer forintnál a büdös életben nem keresnél többet azt tegyük hozzá, és minden kiváltságod megszűnne az életben

2022. máj. 20. 10:22
 69/279 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy arról megfeledkeztek, hogy nektek is pocakosan, anyátoknál lakva, 10/3-as férfiként is azok a nők kellenének, akiket soha az életben nem tudnátok boldoggá tenni. De hogy “nektek ez jár”.
2022. máj. 20. 10:27
 70/279 anonim ***** válasza:
91%

"Csak hogy én hetero vagyok nem biszex így nem érdekelnek a férfiak."

Így írásból nem derül ki, most akkor szereted a nőket vagy utálod őket? :D Baromi kíváncsi vagyok, de azt is érzem, hogy megfogom bánni: egy számodra ideális világban, hogyan működik egy nő? Miket csinál, hogy néz ki?

2022. máj. 20. 10:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!