Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A social media miatt vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?

Figyelt kérdés

Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..

Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe

2022. máj. 20. 08:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/279 anonim ***** válasza:
92%

17

Igen. Az utcán totál random emberek ne köszönjenek, ha kérhetem.

De suliban, egyetemen, utcai rendezvényeken, fesztiválokon, szórakozóhelyeken, kutlurális eseményeken, önkéntes akciókon, kutyasétáltatás közben stb. egyáltalán nem ciki ismerkedni. Az, hogy valakinek annyi érzéke nincs a csajozáshoz, hogy nem reggel 7:57-kor szólítjuk le a munkába siető csajt, akiről azt sem tudjuk, hogy szingli-e, heteró-e stb... Hát most erre mit mondjak?

2022. máj. 20. 08:41
 22/279 anonim ***** válasza:
94%

Az átlagos vagy az alatti Jóskáknak sosem volt könnyű párt találni, csak a nyolcvanas években nem volt divat telesírni ezzel az internetet.

A kérdésben felsorolt igények is minimum megkérdőjelezhetők. Rengeteg relatíve alacsony (170 centi alatt) férfinak is van párkapcsolata például. A sportosság mint igény a tinikor után kb. ki is fullad, inkább az igényesség lép a helyébe amibe beletartozik az is hogy nem egy szétfolyó zsírtenger az ember. Ezt sem nehéz tartani kis odafigyeléssel meg heti 1 kocogással. Jó egzisztencia... ha nekem egy egyszobás albérlettel sikerült párt találni, akkor nem igazán tudom mi lehet alatta...

TLDR: a férfiak egy része nem igazán tud/hajlandó tenni semmit azon kívül hogy alanyi jogon várja a nőt. Egy teljesen szürke, unalmas embertől minek akarna bárki is párkapcsolatot?

2022. máj. 20. 08:41
 23/279 anonim ***** válasza:
70%

20

PáRkaPcSoLatI pIaCi iNfLácIó 🤡🤡🤡

2022. máj. 20. 08:44
 24/279 A kérdező kommentje:
Hát amikor kisportolt voltam, jó ruhákban és jó frizurákkal jártam akkor se volt barátnőm most már nyilván emiatt elhanyagoltam jobban magam és nem adok ezekre a dolgokra mert minek
2022. máj. 20. 08:45
 25/279 anonim ***** válasza:
82%
Tehát elhanyagoltad magad és sír a szád, hogy nem kellessz senkinek?
2022. máj. 20. 08:46
 26/279 A kérdező kommentje:
Amíg adtam magamra meg mindenre akkor sem lett párom szóval ennyit erről nyilván nem fogok figyelni arra hogy mit eszek meg mennyi sört iszok hogy ne hízzak el azért hogy ugyanúgy ne kelljek senkinek meg nem fogok drága ruhát venni mikor a 3 ezres poló ugyanúgy jó mint a 20 ezres csak logó nélkül ha úgysem érdeklem a nőket minek
2022. máj. 20. 08:48
 27/279 anonim ***** válasza:
97%
És sose gondoltál arra, hogy a saját magad igényességed miatt kéne igényes légy?
2022. máj. 20. 08:51
 28/279 anonim ***** válasza:
96%

Komolyan nem hiszitek el, hogy a személyiség IS számít?

Ha valaki olyan követelőző, görcsösen téveszmés, rosszfej szexista, mint itt egyesek, és RÁADÁSUL nem is néz ki jól, az mit vár?

2022. máj. 20. 08:52
 29/279 A kérdező kommentje:

Ácsi. Általában azután lesz ilyen az ember ha hosszú évek alatt csak elutasítást kap a nőktől, nem úgy indul ez, hogy valaki egyből ilyen..

Ti tehettek róla ha ilyen férfiakat neveltek ki a viselkedésetekkel.

2022. máj. 20. 08:53
 30/279 A kérdező kommentje:
Azon mi nem igényes hogy nem logós hanem sima fekete pólóban vagyok, hogy nem beállított jó frizurám van ha ledúrom 1 havonta géppel 9 mm-esre? Hogy van egy kis sörpocakom? Jókat eszek, jókat iszok, legalább ezt élvezem.
2022. máj. 20. 08:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!