Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A social media miatt vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?

Figyelt kérdés

Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..

Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe

2022. máj. 20. 08:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/279 anonim ***** válasza:
88%

"tinder adott nagy lehetosegeket a noknek"

A férfiaknak is ugyanúgy.

2022. máj. 20. 08:27
 12/279 anonim ***** válasza:
97%
A közösségi média a nők testképét is igen hatékonyan rombolja, erre sosem gondoltatok?
2022. máj. 20. 08:27
 13/279 anonim ***** válasza:
81%
Brühühü
2022. máj. 20. 08:28
 14/279 A kérdező kommentje:

Csak az átlag feletti jó kinézetű férfiaknak adott esélyt , a többieket még hátrébb lökte

2022. máj. 20. 08:29
 15/279 A kérdező kommentje:

Attól még hogy sír a tükörnél hogy nem tökéletes attól ha egy átlagos férfival találkozik ugyanúgy fennhordja az orrát és lenézi hogy neki ez nem elég

2022. máj. 20. 08:30
 16/279 anonim ***** válasza:
94%

14

Baromság.

Egyébként meg tudom, meglepő, de nemcsak a Tinder létezik ám. Ha kinézel az ablakon, akkor érdekes dolgot fogsz látni, úgy hívják a 'való élet'. Ki lehet próbálni.

2022. máj. 20. 08:31
 17/279 A kérdező kommentje:
A való élet ahol ha ráköszönnek egy nőre még visszaköszönni se tud csak csak nézni "hogy na ez mit akar" persze ha egy jó képű vagy pénzes köszön rá akkor egyből más a helyzet
2022. máj. 20. 08:33
 18/279 anonim ***** válasza:
93%
15 Hagyjuk már... Nektek az átlagos nő a tökéletes tesű, tökéltes arcú, finoman sminkelt huszonéveseknél kezdődik. Számtalanszor elpofáztátok már ezen az oldalon, hogy Dakota Johnson mélységesen átlag alatti, és nehogymár az egyszerűen öltözött, husis eladólányt kelljen átlagosnak tekintenetek. Hát akkor viszont evvan.
2022. máj. 20. 08:33
 19/279 anonim ***** válasza:
88%

15-ös:

Kamaszként önbizalomhiányos voltam és úgy éreztem az egész világ ellenem van. Bő ruhákkal takargattam az alakomat és én voltam a szokásos Betti, a csúnya lány. Szerinted hány csúnya pasi próbálkozott be? Senki. Senkinek nem kellett Betti. Pedig hidd el, bőven voltak ott hasonló kaliberű srácok, akiket simán el tudtam volna magam mellé képzelni. De ők persze a náluk magasabb szintűeknél próbálkoztak be.

Középiskola után egy pálfordulás történt, ugyanis sokat dolgoztam magamon, önbizalmat építettem, megtaláltam a színeimet, amik előnyösen állnak rajtam és az olyan ruhákat amik egyszerre csinosak, de közben nem is mutatnak annyira sokat, hogy ne legyen komfortos. A csúnya fiúk mostmár megtaláltak, de hidd el, akkor már rég nem az ők szintjükön voltam. Nagyképűen hangzik? Meglehet, de találtam társat. És viccesnek találom, amikor hozzád hasonló férfiak lenézik a csúnya lányokat (leírásod első sora...), és nem értik meg az ők szocial média által megélt szorongásaikat, majd ha kicsípik magukat ezek a nők máris lesz rájuk jelentkező. Szóval mikor magasabb szintet érnek el külsőbe máris jónő lesz és igény van rá, ugye?

2022. máj. 20. 08:37
 20/279 anonim ***** válasza:
2%

Igen. Ez már kiderült, ezen már túlvagyunk.

Inkább a megoldásokról kéne beszélni az oldalon, ami kétféle lehet:

- Egyéni, tehát fejleszted magad, vagy találsz valami országot/niche -t ahol sikerülhet.

- Társadalmi, azaz a férfiak és a nők jogainak valamilyen szintű korlátozása. Erre korábban már volt példa Augustus császár idején a római birodalomban.

Rövid távon az egyéni megoldást támogatom, mivel a társadalmi változásra még nem állunk készen. Túl sokan tagadják vagy bagatelizálják el a problémát. Hosszú távon viszont mindenképp társadalmi megoldás kell, mivel a párkapcsolati piaci infláció így nem mehet tovább.

2022. máj. 20. 08:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!