Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarnak főleg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak főleg a férfiak párkapcsolatot, amikor a szülőktől főleg anyukádtól kapod az igazi önzetlen szeretetet?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolat főleg önzőségen alapul, legyen ilyen, legyen olyan, az jo nekem ha határozott, anyagilag jól áll, nagy melle van ,jo csaj, pasi legyen stb. stb.

Anyukád viszont tényleg úgy fogad el ahogy vagy...

Én pl. nem akarok barátnőt, ez csak bajjal jár, anyukámtól pedig megkapom az igaz szeretetet.

Nyilván a testiség, szex hiányzik ezért van egy "barát" barátnő akivel össze össze járok..

2022. máj. 17. 06:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Én nem kapatam önzetlen szeretetet egyik szülőmtől sem. Ezért nem is vágyok párkapcsolatra, mert számomra nincs benne semmi pozitívum. Elképzelni sem tudom, hogy egy vadidegen nő esetleg megszerethet, ha a szüleimnek se sikerült. 36/F
2022. máj. 17. 10:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Pedig hidd el van olyan vadidegen nő aki ha megismer és nem vagy teljesen elmeháborodott akkor simán megszeret. Hiba a szülőkből kiindulni.

2022. máj. 17. 10:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben az anya-gyerek kapcsolatban több alkalommal is megtörténik az egymásról leválás. Az első ilyen alkalom amikor az anya befejezi a csecsemő szoptatását, tehát leválasztja magáról.

A másik ilyen alkalom amikor a gyerek bölcsibe/oviba/suliba megy, itt is történik egy egészséges leválás. A következő a kamaszkorban van, amikor a gyerek elkezd érdeklődni a másik nem (vagy azonos nem) iránt. És már nem az anyjával akar lenni. Normális pszichés fejlődés esetén egyre inkább távolodik érzelmileg az anyjától. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereti többé az anyját, hanem már egy nő/férfi iránt érez szerelmet/szeretetet, és ez válik elsődlegessé az életében. A fajfenntartás miatt alakult ez így. Ha mindenki az anyjával akarna maradni, akkor kihalna az emberi faj.

Egészséges pszichés fejlődés esetén tudni kell különbséget tenni szeretet és szeretet között, tudni kell leválni az anyánkról, még akkor is ha valaki nem akar párkapcsolatban élni. És természetesen mindenki szeresse a szüleit, nem arról van szó hogy nem.

2022. máj. 17. 10:20
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

17

Igen, hiszen, ha nem találunknsemmi kivetnivalot az kommentben, köss bele az elgepelésbe!

2022. máj. 17. 10:47
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy így van. De én nem ezt tapasztaltam, így hinni sem tudok benne. Ettől függetlenül természetesen másoknál még működhet.

2022. máj. 17. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!