Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek végre "Igazi férfiak"-kal párkapcsolatba kerülni, megdöbbentő érzés?
Mondjuk előtte olyanokkal voltál akik csak a kifogásokat keresték és mindig megmagyarázták miért nem jutnak egyről kettőre az életben , aztán ott van egy igazi férfi aki nem nyafog, nem magyarázkodik csak úgy megoldja a dolgokat.
A kérdező nem Igazi Férfi.
Ezek szerint "igazi férfi" vagyok :D
N
A leírás alapján a párom "igazi férfi", mondjuk szerintem is férfias. Nem csak ezen tulajdonsága alapján.
Előtte nem volt párom, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire megdöbbentő egy ilyen férfi, de sok hátonütője is van, ha túl tolja az ilyesmit, mint pl. az én párom. Szóval, bár szerintem egy lusta, kifogás kereső herénél bármikor jobb egy törtető, talpraesett férfi, mégis, meg van ennek is a hátonütője, ha túlzásokba esik az illető.
Igazi férfi, meg melyik nő szerint?
Hidd el van olyan csak akinek a faszod túl nagy lesz és olyan is akinek kicsi hiába van 20centi alatt és 10 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!