Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek végre "Igazi férfiak"-k...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek végre "Igazi férfiak"-kal párkapcsolatba kerülni, megdöbbentő érzés?

Figyelt kérdés

Mondjuk előtte olyanokkal voltál akik csak a kifogásokat keresték és mindig megmagyarázták miért nem jutnak egyről kettőre az életben , aztán ott van egy igazi férfi aki nem nyafog, nem magyarázkodik csak úgy megoldja a dolgokat.

A kérdező nem Igazi Férfi.

2022. márc. 4. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Ezek szerint "igazi férfi" vagyok :D

N

2022. márc. 4. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

A leírás alapján a párom "igazi férfi", mondjuk szerintem is férfias. Nem csak ezen tulajdonsága alapján.

Előtte nem volt párom, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire megdöbbentő egy ilyen férfi, de sok hátonütője is van, ha túl tolja az ilyesmit, mint pl. az én párom. Szóval, bár szerintem egy lusta, kifogás kereső herénél bármikor jobb egy törtető, talpraesett férfi, mégis, meg van ennek is a hátonütője, ha túlzásokba esik az illető.

2022. márc. 4. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
Szóval egy férfi attól igazi férfi, hogy kikaparja a gesztenyét és pont?
2022. márc. 4. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Igazi férfi, meg melyik nő szerint?

Hidd el van olyan csak akinek a faszod túl nagy lesz és olyan is akinek kicsi hiába van 20centi alatt és 10 felett.

2022. márc. 4. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se jutok sehova, de én nem hisztizek ezen max ha más téren is pont szarul vagyok, csak elmondom hogy ne legyen zsákbamacska.
2022. márc. 4. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul. Volt egy baratnom, aki mindig dicserte, hogy az elso pasijahoz kepest milyen konnyen megoldok mindent es a megoldast keresem panaszkodas helyett. Na, ettol fuggetlenul idovel mindenbol problemat generalt, szoval sokadlagos szempont lett minden ilyen. En meg meguntam es szakitottam.
2022. márc. 4. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg azt a nyomorultat, akinek a fétise itt mantrázni, hogy fiatal lányok mellé érett FÉRFI kell. Szigorúan kepszlokkal. Undorító a fazon, de hátha megrázza neked a tudásfát.
2022. márc. 4. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazi férfi, csak melyik nő szemébe?
2022. márc. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!